Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

NIJE ODIGRANA PRVENSTVENA UTAKMICA SENIORA 11.kolo 2.HMNL-sjever : MNK"MARTINOVKA"(Zagreb) - MNK"AUTOMOBIL LONČAR LEGEA"(Varaždin)

---- Nije odigrana prvenstvena utakmica seniora 11.kolo 2.HMNL-sjever između
MNK"MARTINOVKA"(Zagreb) - MNK"AUTOMOBIL LONČAR LEGEA"(Varaždin) KOJA JE BILA ZAKAZANA U SUBOTU 15.12.2007.g. S POČETKOM U 20,00 sati U VELIKOJ GORICI DVORANA SREDNJIH ŠKOLA.
U zakazano vrijeme u dvorani bili su igrači domaćina MNK"Martinovka"(Zagreb),delegat,suci,liječnik,snimatelj a gosti se nisu pojavili. Delegat i suci konstatirali su nedolazak gostiju MNK"AUTOMOBIL LONČAR LEGEA" (Varaždin) i to zapisali u zapisnik i potpisali.
---- Oko 18,00 sati Povjerenik lige (Z.Doidig) zvao je telefonski Voditelja seniora(J.Fabijanić) MNK"MARTINOVKE"(Zagreb) i obavjestio da ga je sada zvao predsjednik kluba (R.Pucek) MNK"Automobil Lončar Legea"(Varaždin) da se utakmica odgodi a kao razlog je naveo loše vrijeme na putu i da nemogu doputovati. To opravdanje nije prihvatio Povjerenik i pitao Voditelja seniora MNK"Martinovke"(Zagreb) dali pristaje na odgodu on je odgovorio NE. Nakon toga je nazvao ga i predsjednik kluba (R.Pucek) MNK"Automobili Lončar Legea" (Varaždin) i nagovarao da odgodi on utakmicu na što nije pristao i rekao NE.
-- Da VAS podsjetimo isto prošle sezone taj klub sa seniorima nije došao na zadnje kolo prvenstva u V.Goricu i u zapisnik je delegat i suci to konstatirali ali Povjerenik lige (S.Krsnik) je utakmicu registrirao 3:0 za domaćina MNK"Martinovku"(Zagreb) ali ne kao neodigranu nego kao da je odigrana i nije kaznio MNK"Automobil Lončar Legea"(Varaždin) oduzimanjem bodova što bi bilo onda zadnje mjesto i ispadanje iz lige ,a i poslije toga JUNIORI istog kluba MNK"Automobil Lončar Legea"(Varaždin) nisu igrali zadnje kolo protiv JUNIORA MNK"Martinovka"(Zagreb) i Povjerenik lige (S:Krsnik) javio je UPRAVI MNK"Martinovka"(Zagreb) da su mu rekli da neče igrati i on nije zakazao utakmicu i nije delegiro delegata niti nisu delegirani suci i rekao da su pobjedili JUNIORI MNK"Martinovka"(Zagreb) 3:0 a neka mu se napiše bilo kakav zapisnik (da ne kazni "A.Lončar L.)sa izmišljenim imenima igrača gostiju i neka napišemo imena sudaca i delegata tako da on ima u kartoteki. Naivni u upravi kluba to napisali i poslali Povjereniku i klubu MNK"Automobil
Lončar Legea" i nakon 6 mjeseci rekao da smo falcificirali zapisnik i kaznili odgovornu osobu kluba i klub seniore -6 bodova. Sada vidite njihovo poštenje lažu da nemože se voziti zbog lošeg vremena i svašta , A ZNAJTE NIJE BILO NIKAKVOG FALCIFIKATA JER UTAKMICA NIJE ZAKAZANA OD POVJERENIKA A NITI DELEGIRANE SLUŽBENE OSOBE I TAJ SLUČAJ JOŠ NIJE ZAVRŠEN NEKA TO ZNAJU "DUŠEBRIŽNICI" POJEDINCI ZAGREBAČKOG FUTSALA IZ TO IZ KLUBOVA (USPINJAČA,PETAR,ZAGREB ZAPAD,ZAGREB PULJIĆ) JER ĆE PROČI NJIHOVA UROTA I VRIJEME LAŽI,LOPOVLUKA I SVEGA NEČASNOGA.

Post je objavljen 15.12.2007. u 21:00 sati.