Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

NEPOZIVANJE NAŠIH IGRAČA BOJANA KUBOVIĆA i LUKE PAVLIĆA u MLADU (U-21) REPREZENTACIJU

---- Prošlo je drugo okupljanje naše mlade U-21 reprezentacije i odigrane su dvije utakmice u KRAPINI protiv ALBANIJE i postigli smo dvije pobjede (15:1 i 5:0 ) bolji rezultat od našeg prvog okupljanja kada smo igrali u TRAVISU protiv ITALIJE i odigrali dvije utakmice, u prvoj (prva službena utakmica u povijesti Hrvatskog Futsala reprezentacije U-21 ) odigrali neriješeno 2:2,a u drugoj visoko poraženi 8:4 (no moramo priznati da je Italija mnogo bolja od Albanije).
----- Prvo okupljanje se dogodilo poslije neočekivanog neodlaska A reprezentacije u Brazil (velika Blamaža ) što je dobro došlo našim mladim reprezetativcima (veća pažnja ,nova oprema i veće dnevnice 10€ ), a drugo okupljanje u vrijeme kada se sastao IO HNS-a i raspravljao o slučaju "Brazil" i ostanku Komisije za mali nogomet IO HNS-a.
---- Ne znamo tko je bio sponzor prvom okupljanju kada se išlo u ITALIJU ,u Italiji je bio i gospodin Ivan Puljek (ne znamo službeno ili neslužbeno) predsjednik MNK"Renault Auto Krešo" iz Krapine koji je bio kod ovog drugog okupljanja Sponzor svih troškova Mlade i "A"reprezentacije .
---- Nepozivanje niti jednog mladog igrača našeg kluba ( pet (5) mlada igrača nastupa za seniore), a naš klub se nalazi na drugom mjestu (iza MNK"Zagreb 1 " u kojem igraju sami bivši ili sadašnji reprezentativci ) 2 HMNL-sjever dok su pozvani iz drugih klubova koji igraju u istoj ligi i lošije plasirani od našeg kluba(Sokoli,Petar,N.Marof,R.A.Krešo) . Smatramo da je bilo mjesta za dva najbolja igrača kluba BOJANA KUBOVIČA (86.g.) i LUKA PAVLIĆ (88.g.) za koje su zaintresirani klubovi PRVE lige da još ove zime prijeđu u njihove redove.
--- Smatramo da je to UROTA PROTIV KLUBA od pojedinaca koji vode Futsal u ZNS-u i HNS-u kao i u UDRUŽENJU 2.HMNL . Nadamo se da novoizabrani IZBORNIK (putem natječaja) neće slušati takve pojedince kao ovaj podložni i izabran neznamo od koga tj. SAMOIZABRANI IZBORNIK .


Post je objavljen 12.12.2007. u 08:00 sati.