Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Go-problem broj 177. i par kratkih obavijesti

Pripremio sam novi problem i čekam da blog-editor proradi. Nadam se da sve obo neće morati čekati ponedjeljak, jer ja nemam gdje to staviti na blog preko vikenda. Prebaciti ću sve to na disketu i nositi sobom, pa ako negdje nađem PC s internetom, pokušati ću ova dva posta staviti na blog.
Ovaj puta ćemo naučiti još nešto. Bijeli izgleda suvereno vlada prostoom kuta i kao da mu se ne može spriječiti pravljenje dva oka. Je li to stvarno tako? Pokušajte se zanimati s tim do rješenja koje će biti par dana kasnije na ovom blogu.
A sada par kratkih zanimljivosti.
- Ove subote će biti održasn 8. Jesenski velikogorički turnir. Dođite u što većem broju, jer biti će zanimljivo. Mjesto igranja je i Centru u Zagrebačkoj 90 s početkom u 10:30. Handicap -2 uz 30 minuta po igraču i byoyomi 15 sekundi za potez.
- Ovu subotu i nedjelju je Otvoreno prvenstvo Kragujevca na koje od naših odlaze, Nikola, Robi i Mladen. Izvješće će biti na blogu slijedeći tjedan, što prije.
- Stigao nam je raspis Otvorenog prvenstva Ljubljane koje se igra kao jednodnevni turnir u subotu 22. 12. Zanimljivo, mogli bi ići tamo i uhvatiti po koji rating-bod. Bez igre i jake konkurencije nema pravog napredovanja.
- 12. i 13. siječnja 2008. je Higashikita međunarodni go-turnir u Trstu. Dobili smo raspis.
- Turnira ko u priči. Što ćemo od toga realizirati? U Banjaluci nas je bilo osmeri prošli vikebd. Ovaj vikend idu trojica u Kragujevac. Vikend iza toga je Ljubljana, a početkom 2008. Trst. Lijepa prigoda za nove rating-bodove!!!
Pripremio i dugao post iy Kragujevca bl. Muradenu - Luzer


Post je objavljen 15.12.2007. u 20:40 sati.