Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cryingplanet

Marketing

Živ ili mrtav - nema razlike?

Sjećate li se kada sam pisala o večeri kada smo prijatelj i ja pokušali dozvati hitnu i policiju zbog momka koji je pijan pao na glavu i nitko nije želio doći jer je on "obična pijančina"? Tekst sam prebacila na drugi blog i možete ga pročitati klikom na ovaj LINK. E pa taj momak je nekidan umro kako kažu predoziranjem. Nisam znala da se drogirao i izgleda da je i tu večer bio ušlagiran. Uglavnom, vratimo se malo unazad.

10.12.2007. idem na faks i taman u portunu sretnem njega, brata mu sa štakom i oca. Svo troje su nosili odijela. Tada sam prvi put vidjela Tonija nakon one večeri. Nisam ih pozdravila jer sam ostala iznenađena vidjevši ih u odijelima. Odmah sam skužila da im je netko umro i kako majka nije bila s njima pretpostavila sam da je ona mrtva. Toni je imao veliku crveno modru ranu na čelu. Nije bila baš neprimjetna. Išao je odmah uz oca, dok je brat bio iza njih. Toni me pogledao točno u oči i ja njega. Izgledao je tužno i pomalo ljuto. Stekla sam dojam da se ljuti na mene zbog toga što sam mu zvala policiju i hitnu i makla sam pogled s njega. Bilo mi je neugodno. Oko očiju mu je bilo tamno...kao da ima velike podočnjake...

Sutradan je moja majka išla na kontrolu u bolnicu. Izašla sam minut iza nje i vidim kako dolaze ljudi iz moje zgrade sa sprovoda. To je bio 11.12.2007. U grupici je bio Tonijev brat sa štakom i njihova mama, a ispred grupice su išli Toni i njegov otac. Također su bili u crnom odijelu sva trojica i Toni me opet pogledao kao da je ljut na mene s crnim oko očiju. Nakratko sam ga pogledala tako da vidim na danjem svjetlu njegovu ranu i izgledala je mnogo veča i crvenija. Kako mama još nije išla, otrčala sam do nje da je pozdravim i poželim sreću kod doktora. Na putu za fax mi jedna stvar nije dala mira. Tko je umro? Ako im mama nije mrtva, tko je onda?
I zaboravim ja na sve. Umro je tko je trebao umrijeti i doviđenja.

Sutradan mi dolazi baka s pitanjem je li znam tko je umro. Nemam pojma i baka mi na to kaže da je umro jedan njihov sin. Imaju 3 sina, s tim da je jedan na otoku i ne dolazi nikako u Split. Prije je dolazio češće, ali ga dugo nisam vidjela. Rečem baki da to nije istina jer sam ih oboje (oba brata koja žive ovde) vidjela s ocem u odijelima. Ona je tu informaciju dobila od neke starije gospođe iz zgrade, a odakle njoj to nemam pojma. Uglavnom, odlučim pogledati na internetu osmrtnice i nisam mogla vjerovati kad sam vidjela ovo



Njega na osmrtnici!!! U tom trenu su mi proletjela ona dva susreta NAKON njegove smrti. Izgledao je kao svi drugi, kao potpuno fizičko biće, živo. Tada uopće nisam znala da je on ustvari mrtav.



Post je objavljen 15.12.2007. u 20:02 sati.