Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melez

Marketing

4. kolo Rival zimske lige

I 4. kolo Rival zimske lige u trčanju u potpunosti je opravdalo svoj naziv. Noćas i rano ujutro čak je pomalo i sniježilo. Kasnije se razvedrilo, ali je i dalje bilo hladno sa jakom burom. No, po običaju, to nije obeshrabrilo vrijedne trkače i trkačice kojih se i ovaj put, kao i u drugom kolu, okupila lijepa i okrugla brojka od 47.

Da ne bi sve proteklo glatko, ovaj se put pobrinuo Mladen, koji je zaboravio brojeve. Upravo kad smo počeli smišljati najrazličitije originalne načine kako odraditi utrku bez brojeva, kao na primjer da si napišemo brojeve flomasterom na čelo, ili da svatko u cilju drekne svoj redni broj sa startne liste, brojevi su ipak stigli i podjelijeni su pred sami start.
Ovaj put sam za promijenu, u zadnji čas odlučio ne trčati, da bi pomogao sucima u cilju.
Mogu vam reći da je bilo strašno. Hladno, prsti smrznuti, kemijske ne pišu, ali ipak smo sve pohvatali, usuđujem se reći u sekundu točno.
Pobijedio je, po drugi put ove sezone, Matjaž Štanfel, orijentacijski trkač iz OK Ris iz Delnica. Drugi je bio dvostruki pobjednik Zimske lige Ivan Stanić, a treći, «vječiti treći» Tomislav Senčić. Kod žena, danas je najbrža bila Mirjana Kmačić-Pelizzar, naša draga gošća iz Rovinja, druga je bila Dijana Kesonja, a treća Suzi Peruč, novopečena akvizicija ekipe Inox Adria Ciclo Sport.
Kad već nisam otrčao utrku, odradio sam lagani trening, Dok su ostali pili kavice (pivice) ja sam trčao kroz kastafsku šumu. Planirao sam trčati 8 km. ali sam otrčao 9 jer sam promašio oznaku na 4 km. Još jedan dobar razlog da se niti ne pokušavam oprobati na nekoj treking, ili nedajbože orijentacijskoj utrci...

Rezultati 4. kola
Ukupni predak
Ekipni poredak

Update : tek mi je sada sinulo da bi možda bilo zanimljivo objavljivati i rezultate za svako pojedinačno kolo prema hendikepu... evo kako bi to izgledalo za danas : 4. kolo-učinak


Post je objavljen 15.12.2007. u 18:19 sati.