Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Vijest iz susjedne Slovenije

Piše nam Iztok Vorkapič

TAJLANDSKI BOKS NA OLIMPIJSKOM PUTU U SLOVENIJI

Nakon što se je Muay Thai reprezentacija Slovenije vratila u domovinu s 2 zlatne medalje sa Svjetskog prvenstva u tajlandskom boksu (bravo, čestitam - op.a.bloga), za slovenski Muay Thai zbio se je još jedan veliki događaj. Na 21. sjednici Slovenskog olimpijskog komiteja, pod točkom 5 dnevnoga reda jednoglasnom odlukom svih prisutnih delegata Slovenski savez Tajlandskog boksa primljen je u punopravno članstvo Slovenskog olimpijskog odbora.

Slovenski savez tajlandskog boksa ima sjednište u Novome Mestu, a predsjednik je Peter Govednik. Više o njima pogledajte na njihovoj službenoj web stranici.

Čestitam

... i komentar s moje strane - nadam se da će sada, kao punopravni članovi olimpijskog odbora, na olimpijskoj osnovi, zajednički jezik naći Slovenska kickboxing zveza i Slovenska zveza tajskega boksa. Nema drugog puta nego poštivanje prihvaćenih pravila, poticanje olimpijskog duha i suradnja.

Svima je to u interesu, pa i nama susjedima koji se često susrećemo s njima / vama na priredbama i u Hrvatskoj i u Sloveniji.




Post je objavljen 13.12.2007. u 23:58 sati.