Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/onakojakoraca

Marketing

žnj dani

Za godinu i pol dana vjerojatno će se ovdje naći post sa naslovom ''Upropašteni snovi'', ''Budućnost – ima li je?'' ili pak ''A što sada!?''!
Da, naći će se tu jer se zasigurno neću uspjeti upisati na fakultet koji budem htjela!
Ali tako mi i treba!
Uopće se ne mogu natjerati da učim! Uvijek si nađem neku drugu manje važnu zanimaciju! Provodim sate i sate na ovom internetu, visim na telefonu, šetam gradom, idem po kavama...

Više od svega bih htjela da sam glupa, da znam da niš ne mogu i gotovo, mogla bi se onda izvlačiti na to. A ovako je jedini razlog svega – lijenost, moja oogroomnaa lijenost!
Ne kaže se uzalud da samo uporni uspijevaju! A gdje je nestala moja upornost? Više se ne sjećam kada sam zadnji put napisala zadaću kod kuće, a ne nabrzak prepisala u školi.
Toliko se toga gradiva sada nakupila, a u ova zadnja dva tjedna profesori su bez milosti!
Naravno, moja lijenost i tada poduzima korak dalje pa nalazi prividno riješenje da izbjegne učenje – izbjegavam neke satove!

Najradije bi voljela prespavati ovaj tjedan! Tako obeshrabrujuće mi djeluju sve te školske obaveze koje moram tokom njega izvršiti! A uistinu imam mac predmeta za odgovarati! Ali tako mi i treba kada sam koristila sve moguće isprike pa se sada nakupilo!
Kako bi lijepo bilo kada bi išlo tako, ali nažalost se ništa ne riješava samo od sebe! Ništa se ne riješava ni izbjegavanjem tih mojih školskih obaveza! Ništa se neće riješiti ako se ja ne uhvatim knjige! Da, nažalaost ja kužim to! Ali svejedno nikako da se pokrenem...

Uf, pun mi je kufer i mene i moje lijenosti, laganja, svega što se dogodil vezano i nevezano za školu..
Ovi zadnjih tjedan dana su mi sve neki žnj dani, a o onom što slijede ne želim ni razmišljati. Zapostavih i ljude, a i molitvu! Sa nekima se posvađah, druge iznevjerih, treće ignorirah.. Više mi je i glupo, licemjerno dragoga Boga moliti štogod kada sa svim ovim što radim niš ne zaslužujem!
He, a izgleda da bum morala što prije na ispovijed da 'raščistimo neke stvari' ;-)!

A dobro, pola vikenda je predamnom!
Hehe, i nadajte se skupa samnom da ću u ponedjeljak , a taj dan imam osam sati uspješno odgovarati kemiju, fiziku ( daj Bože 2! ), likovni. Da ću dobro napisati kontrolni iz engleskog i hrvatskog! E da, sve to u ponedjeljak..
O utorku i neću, i onak sam već luuuudaaaa!!

( Hehe, a da ne biste mislili da sam skroz depresivna jer nisam :P ;-)
BTW: U biti i nije sve tako crno :-)! Kroz sve te žnj dane dodilo se toliko čudnih sitnica! Toliko stvari koje su me ugodno iznenadile. Od sinoćnje poruke drage mi osobe koja mi se išla ispričati iako nije trebala jer sam dijelom i ja bila jučer u krivu ( hehe, pozdrav ti ako slučajno ovo čitaš,sorišš )...
Do današnjeg događaja sa jednom ženom i dvadeset kuna koje su joj ispale, a da nije ni skužila pa mi ih je htjela dati kada sam ju pozvala da se vrati po njih..

Ma bilo je puno toga lijepoga.. ;-)
Hehe, i svaka vam čast ako ste imali toliko strpljenja pa ovo moje ispuhivanje na tipkovnici uspjeli pročitati do kraja ;-)!

Post je objavljen 15.12.2007. u 15:19 sati.