Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/esabor

Marketing

ODGOVOR HRVAT-u

Najprije isprika zbog kasnijeg odgovora.

Blog.hr je, naime, posljednja dva dana bio u rekonstrukciji, tako da se u međuvremenu nije moglo objavljivati nove postove.

Što se tiče prijedloga da se e-Sabor organizira kao piramida, on je svakako dobrodošao. Ovog trenutka još nije jasno koliko bi se e-sabornika uključilo u takav rad e-Sabora. Bi li to učinili svi koji imaju tehničke mogućnosti ili bi se sama po sebi načinila neka selekcija, uvjetovana od strane samih e-sabornika? Uz pretpostavku da se uključi tako velik broj e-sabornika koji se spominje (500.000) tada još uvijek ostaje pitanje bi li oni svi iznosili o svakoj temi svoje prijedloge ili bi najveći broj njih samo pratio izlaganja manjeg broja aktivnih po nekoj temi i kasnije se svi uključili u glasovanje o toj temi. Postavljeno pitanje operativnosti svakako je veoma važno, jer u slučaju "zasićenosti" koja bi se mogla dogoditi ugrozio bi se dobar rad e-Sabora.

Vaša ideja piramidalne organizacije e-Sabora (Općinska, Županijska i Državna razina) može se pokazati kao dobra i operativna, ako se uključi spomenuti velik broj e-Sabornika. Zato bi tu ideju u razradi operativnog djelovanja e-Sabora svakako trebalo imati na umu.

Hvala na ideji i iznijetom prijedlogu.

Post je objavljen 15.12.2007. u 13:57 sati.