Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manja1318

Marketing

Ispričat ću ti priču

Jeste li se ikad našli u situaciji kad niste bili sigurni koja je razlika između sna i jave?fascinantan je to osjećaje kad mislite da stojite na čvrstom tlu, a u stvarnosti plutate na oblaku. Nakon svega što mi se dogodilo posljednjih nekoliko dana,više nisam sigurna što je stvarnost, a što samo plod moje mašte. Jedno sam se jutro probudila i shvatila da sam u tuđem krevetu. Ustala sam i vidjela da je u sobi sedam krevetića; nisam ništa razumjela.
Još sam se više zbunila kad sam na sebi ugledala bijelu haljinicu i crveni prsluk. Ušla sam u drugu sobu i skoro pala u nesvijest kad me je sedam patuljaka pozvalo da im se pridružim za doručkom. Sjela sam i pomislila: ''O bože,oni misle da sam ja Snjeguljica.''. na početku sam bila zbunjena i bojala se,ali drugi dan je postalo jako zabavno. Plesali smo,pjevali i odlično se zabavljali. Nemate pojma kako patuljci mogu biti duhoviti. Treći dan sam se previjala id smijeha dok su radili zvijezde i loptali se s najmanjim patuljkom. Nekoliko sam puta pomislila na zlu maćehu. Mogla je doći svakog trena s otrovnom jabukom za mene. Dani su prolazili a maćehe, na moju sreću, nije bilo. Jednog sunčanog poslijepodneva pojavio se princ na bijelom konju u sjajnom oklopu.(TU POSTAJE PERVERZNO.naughty). Bio je uistinu predivan, zgodan, šarmantan.. mislila sam da je to ljubav mojeg života. Poznavajući bajku o Snjeguljici i sedam patuljaka, znala sam da me prinčev poljubac trebao probuditi, ali ja nisam pojela otrovnu jabuku i bila sam budna. ''Nešto se čudno događa'', pomislila sam. Sišao je s konja i u trenutku kad sam mislila da će me poljubiti ruku i izjaviti ljubav, on je izvadio zastrašujuće velik, sjajan(?!?!?!?!?!pitajte se malo.) i vjerojatno smrtonosan mač. Ukočila sam se od straha kad se je njegova oštrica našla na mojim grudima.(???). vikao je na mene i prijetio mi smrću: ''Udat ćeš se za mene ili ćeš umrijeti''. Nisam znala što da mu kažem. Gubio je strpljenje dok su mi se suze kotrljale niz obraze a sa svakom sekundom tišine pritisak hladnog čelika na mojoj koži bio je jači. Mislila sam da ću umrijeti, ali tada je onaj najmanji patuljak skočio s drveta na njega, on se je toliko iznenadio da mu je mač pao iz ruke(a koji ti je to mač onda.e.). nevjerojatno ali on nikad nije vidio patuljka. Počeo je vrištati i plakati. Pobjegao je glavom bez obzira urlajući: ''Čudovišta, čudovišta.Mama!Mama!Upomoć!''. (vidi se da je muško.laze). sjela sam na travu šokirana. Još nisam mogla vjerovati što se dogodilo, a tad sam ugledala velike smeđe oči i najljepši osmjeh koji postoji na svijetu. Bila sam presretna što sam živa. Kad me poljubio osjetila sam istinsku ljubav.
Tako sam ostala bez princa na bijelom konju u sjajnom oklopu(I S VELIKIM MAČEM,DA SE NE ZABORAVI), ali sam dobila šumskog princa na bijelom ''Poniju'' u plavim tregericama, malog miška.
awwwwwwwwww cerek

izvorni tekst napisala je tanja štabek[ljepotica moja].
ja sam samo dodala komentare v zagradama.
kad već bađun nikad ništ ne radi na ovom blogu,puknucu
volim vas sve jako jako jako.
kiss
anja

Post je objavljen 15.12.2007. u 13:06 sati.