Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/redmoond

Marketing

Miserya (...nastavak)

SCENA UNOŠENJE: Plavušan s lošim make upom i dlačicama koje probijaju kroz puder pokušava uz pomoć noža nagovoriti Vuka da oda username i password svojeg bloga. Plavušan zarezuje Vuka po licu nožem. Vuk ne odaje ništa.

SCENA UBACIVANJE: Plavušani donose nekakvu kacigu i stavljaju je Vuku na glavu. Govore mu kako će ga prebaciti u Vistu i kako će pustiti krvoločne viruse na njega.

SCENA POTJERA: Vuk bježi unutar Viste, skriva se po file systemu, koristi oštri C za borbu s krvoločnim virusima i nabija ih na tarabu od C-a. Obdukcijom virusa vidi da su napisani u VB-u, te da imaju veliki runtime zbog kojih ih je vrlo lako primjetiti i uništiti.

SCENA NOVI PLAN: Plavušani nisu zadovoljni odvijanjem događaja. Odlučuju pustiti veliki plavi potop koji će poplaviti cijeli file system i nadaju se da će tako primorati Vuka na odavanje pristupnih podataka.

SCENA VELIKI PLAVI POTOP: Plavušani su pustili potop, Vuk bježi po file systemu od velikog plavetnila koje sve proždire. Svako malo plavušani pitaju Vuka za password. Vuk odbija reći password. Vuk vidi da mora nekamo pobjeći i shvati da postoji i drugi disk. Započinje kopiranje samoga sebe na drugi disk.

SCENA SMRTI: Vuk kopira sebe na drugi disk, ali kopiranje u Visti je sporo i sve je izglednije da će veliki plavi potop potopiti i Vuka. Plavušani ga prekidaju i pitaju za password, Vuk odbija. Konačno ga proždire veliko plavetnilo. Vista se ruši.

SCENA ODLASKA: Plavušani su razočarani i izgledaju kao sinovi bogataša koji su upravo razbili skupu igračku i zbog toga se ne žele više igrati s njom. Odlaze razgovarajući o tome kako će se upisati na tečaj razbijanja zaštita na Linuxu. Planiraju otvoriti Vukov blog na ostalim servisima, predstavljati se kao on i veličati Microsoft.

POSLIJE ODJAVE: Vista se ponovno diže, plavetnilo se povlači. Vuka nigdje nema. Odjednom ga vidimo kako izlazi iz alternate data streama kamo se sakrio pred plavetnilom koje nije moglo ući u ADS. Vuk kreće u potragu za višedimenzionalnim dekoderom koji će ga vratiti u stvarni svijet...

K R A J


Post je objavljen 15.12.2007. u 13:42 sati.