Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justmeandmymind

Marketing

Post od četvrtka, zbog preuređivanja blog.hr-a

Kaj stvarate? Učite kaj? Ja ne, naravno... Ah, bude bolje. Nek, imat ću kemiju 3!!! Sramote li... I još danas čujem da Teta Vlasta ne bude u školi slijedeći tjedan da me ni nemre pitati za 4... Grrr... Ah, bude bolje...
Kaj da vam pišem? Cijeli vikend sam samo slušala jebene sentiše i umirala. Činjenica je da nisam zaljubljena, a to je u mojem slučaju uvijek koma. Baš uvijek. Ubijam se s školom. Al fakat. I samo kužim da mi niš nejde ma kolko se ja trudila. Ali fora je i u tome kaj iz svih predmeta trebam dobiti nevjerojatno dobre ocijene (tj.nemoguće) da bi preosijek bio zadovoljavajuć. Al fučkaš školu.
Pomirila sam se s taticom. Opet sam popustila i sve je završilo da je on u pravu, a da ću biti divna i krasna. Je baš. Do slijedećeg vikenda.... Al fakat mislim da moram stisnuti zube i pustiti da bude po njegovom. Stvar je u tome da sam još samo dvije duuuge godine doma. I ak budem divna krasna dobim plaćen vozački i novi autić kak je dobil moj braco (da, razmaženi smo). I onda odlazim. Pa-pa ljudi. Pa-pa! I to je ono čemu se veselim. A, naravno, ak tatica ne bude sretan sa mojim ponašanjem i izvršavanjem njegovih snova, nejdem na maturalac, jer si moram s nečim platit vozački i nabaviti neki autić. Jasno je kaj mi je činiti, kaj ne?
Inače, boli me glava. Danas mi se cijelo vrijeme vrtjelo kad sam došla doma. A stvar je u tome kaj je divni krasni Major Blond tresnul s mojom glavom u ogradu. Aaaauuuuččččč!!!!!!!! Nekaj smo se zajebavali i on mene digne i nosi ko budali i opće nije skužil (ili je, još ljepše) da lupa s mojom glavom po ogradi od stepenica. Kako bum ga stukla sutra....je baš... Nek, Puppy mi je danas poslala neke slike s Tropica od mog famoznog ročkasa slikane s one terase gdi je DJ, valjda. Puppy, od kud ti to?? Joj, joj...Nisam znala dal da se trgam od smijeha ili da se lupam po glavi (koja me već previše boli) kad sam se prisjećala kak je to sve ispalo. Joj, joj...Ipak sam se smijala. Inače, vidla sam Lavičinog tipa s tog Tropica. Dobar, dobar...Lavica fakat ima ukusa...al samo u mraku...samo u mraku (sorry stara).
I tak to. Inače sve ok. Mojih nema domeka, na večeri su kod mojih najomraženijih rođaka. Davitelji! Samo se nameću, zatežu u govoru (okolica Pregrade), štipaju za obraze, ponašaju se prema meni ko da sam snobica, i ŽIVCIRAJU!!!! Al zbog današnje večeri sam ipak zahvalna kaj ih imam. Hihi...
Daljnje novosti.
Prva i najvažnija: Medek ispravi njemački! Bravo za njega. Inače, do ovog tjedna nije imal ni jednu jedinu pozitivnu iz ovog predmeta, makar se dam kladiti da u globalu zna puno bolje nek ja (imam 4, totalno nerealno, al pošto sam jedina cura...možda zato), ali stalno zajebava profu, pa ga gleda malo drugačije nek nas ostale, i apsolutno niš ne uči.
Drugo: Turk je napokon dobre volje! Yeey! Aleluja! On je (ponavljam već po stoti put valjda, al kaj kad volim broj sto, hihi) fakat super. I super mi se zajebavati s njim. Samo kaj ishodi nisu baš fora, bar ne za mene, jer on ima puno više materijala da mi može spuštati. I to opće nije fora!!!
Treće: hm...kaj još....? Svi smo si ok, sve je ok. Brooke i Haley su dobre volje. Brookeima udavarača (koji naziv, impresionirala sam samu sebe) iz 4.pm. Zgodan, zgodan...ne kužim kaj ona glumi. Al sve bude došlo na svoje. Makar ima ona komada na biranje. Za Novu bude valjda nekoga izabrala. Nadam se. A moja Haley...danas mi pošalje poruku da se ljuti na mene, da više neće čuti za mene i sl. Jer sam POGAZILA DJEDA MRAZA!!!! Glupačo jedna, dok sam čitala sam fakat mislila da se ljutiš!!! Ufff, kak te bum ubila. Inače, njoj se sviđa jedan iz susjednog razreda (tak nekaj). Al oboje su glupi pa sve ostaje na zajebavanju prek msn-a. Jooooooooj!!!!!!!!! Pošalji mi mail s onim kaj si rekla da mi moraš reć za ovog tvojeg i gospodinu Faca S Naočalama (koja rečenica, svi sve shvatili).
Četvrto:Zgubila sam okladu s Turkom! Ne brinite, nije ni jedna od one dvije gdi moramo jedno drugom nać komada, nek jedna nova. Kladili smo se da ne može ugurati u usta cijeli mafin i pojesti ga. Al gad je fakat može. Joj kak je bilo smiješno gledati kak se muči. Presmiješno. Al meni nije bilo smiješno slijedeći dan kad sam se morala (jer sam zgubila) javiti povijest, moj omiljeni predmet. Dobila sam 4 i 5. Još sam dobro prošla. Iznenađujuće dobro. Ja ko budala učila ono kaj je bilo u testu a ona pitala samo novo koje sam 3 puta pročitala. Baš krasno. I još odgovaram s Bunny i Lavicom. Ne znaš koju je teže zaustaviti. Samo vrte priču, i vrte i vrte....i vrte. Sve savršeno znaju, ko da su bile psihići svim tim ludim tipovima. Svaka im čast. Tolko voljeti povijest. Divim se takvim ljudima. Ja npr. volim kemiju, a imam ju, kolko ono? Tri!!! Bravo za mene....
Hoćete da vas još davim svojim glupostima? Samo recite. Mogu ja pisati cijelu noć...ili bar dok se moji ne vrate. No, ne bum više. Kaj se brinete? Budite mi dobri, divni, krasni...
pusek


Post je objavljen 15.12.2007. u 10:57 sati.