Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/danzametak

Marketing

nanbudo part 2

Nanbudo istraživanje se i jučer uspješno nastavilo.
Bijah u Nanbudo klubu u Kušlanovoj, čini mi se najstarijem u Zg. Bila i vel sa mnom. Prvo je mislila brzo pobjeć, al mislim da joj se kasnije dopalo. Možda sam ju previše demotivirao prošlim postom...

Dosta velika razlika u odnosu na ono što sam vidio na Pešćenici. Prvi tren sam imao osjećaj da gledam nešto potpuno drukčije.

Dvorana svijetla i ljepša, sa puno boljim ogledalima, sa podom potpuno prekrivenim malim strunjačama. Dječja grupa puno ujednačenija po starosti, tako da ih je puno ljepše vidjet kako vježbaju. Odrasli su nakon njih u posebnom terminu. Bilo ih je samo petero + učitelj. Eh da, učitelj nije sensei (crveno-bijeli pojas) već "samo" neki advanced crni pojas, ali ima sasvim ok pokrete. Vidi se da zna šta radi.
I ima vremena za pojedinačno se obratit svakom. Sasma ok.
Popričali smo malo s njim, dosta je zainteresiran da nas vrbuje, obećao nam je dodatnog trenera za početak, što mi se jako dopalo.
Nisam se sjetio pitat za stanje sa tuševima i svlačionicom, al dobro, ima tamo pokraj i velika sportska dvorana, pa vjerujem da imaju sve potrebne facilities.

Mislim da je glavna razlika ta da na pešćenici ima puno natjecatelja, pa oni zauzmu skoro pola dvorane, al rekreativcu su oni više smetnja. Kad odbijem natjecatelje, na Pešćenici nema više od 10-15 praktikanata (nanbudoka - prvi izraz koji sam naučio).

Još se premišljam, ali mislim da sam vrlo blizu odluke. Krećem navjerojatnije nakon nove godine. Ak se neko oće pridružit, samo dajte, da se zajedno bacamo po podu cerek

A u subotu ima neki nanbudo gathering, biće i nekih borbi u 19:00, možda navratim (zakuska u 21:30smijeh)

Post je objavljen 13.12.2007. u 08:31 sati.