Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chetverogonista

Marketing

Ološ

Evo nekih mojih misli.Oduvijek su me živcirali bahati gadovi koji traže sranja, a kad sranje izbije skrivaju se iza ekipe.
Mrzim kretene koji se skrivaju iza ekipe.Ovdje gdje ja živim(Gorica) takvih ima dosta.Jednog dana kad puknem krenut ću u fucking čišćenje.Svako malo mi netko nešto dobacuje ili nekom drugom pa to čujem.Idioti ne kuže da je cijela jebena gorica moj kvart i da ću jednog dana sve te kretene porazbijat(i njihove ekipe) mamicu im njihovu krvavu......
Evo opet sam puko, nisam ni skužio kaj pišem, ali za ozbiljno, jednom ću uzeti letvu i, kao što napisah, krenut u čišćenje.
Uredno ću šetat Goricom i čekat majmune da me počnu jebat u glavu i onda ću ih sredit za intenzivnu.Vjerojatno ste svi vi bar jednom imali iskustva s takvim freakovima, ili ste možda jedan od njih?Ako jeste nadajte se da nećete jednom zajebavat mene jer ću vas sjebat.Inače, bilo kako bilo, ja mislim da takve gadove treba ukloniti s ulica, pogotovo one pičkice koje viču:"imam ekipu, imam ekipu!"Rezat ću ih na komade i pušit!Opet sam zabrijo.Dobro dosta sad, kaj sam još htio reći....aha, komentirajte ovo sranje, ak' hoćete napišite neko svoje iskustvo s gamadi, al' nemijte pre dugo.
I još nešto, ove trotočkice i te brije, to nisam pisao kako bi ispalo da razmišljam i zabrijavam, nego sam tečno pisao kak' mi je došlo.Ajd čujemo se(ili čitamo, ili kaj već).

Post je objavljen 12.12.2007. u 23:53 sati.