Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slavek1

Marketing

Prva tisućica.....

Dok pišem ovaj post,na ekranu stoji 999 posjeta na blog,pa prije broja 1000 da vam se iskreno zahvalim svima koji ste posjećivali moj blog!!
Blog je otvoren prije mjeseci pol dana .... kaj da vam velim...čitam ostale blogove svaki dan,ali pišem postove na svom blogu kad za to postoji potreba ili ...kak se ono kaže ...kad mi puhne!!!!
Malo da rezimiram ovih prvih 45 dana.
Krenuo sam samostalno,nakon toga se upoznao sa ostalim blogerima,ušuljao se u njihovo društvo,i moram priznati fenomenalno su me prihvatili.
Susreti su nešto sjajno za nas,gdje možemo nešto naučiti,razmijeniti iskustva,a ponajviše družiti se i veseliti!
Drago mi je što je prošao Majin i moj prijedlog da svi članovi te vatrogasne blogerske obitelji,imamo jedan svoj logo po kojem ćemo biti prepoznatljivi svugdje u svijetu!
Prije tjedan dana uz veliku pomoć prijateljice Maje napravljen je REFRESH bloga .Ovom prilikom:
" Majo,velika ti HVALA,puno si mi pomogla!!!"

Godina se pomalo primiče kraju ,a ja koristim priliku u ovom postu....aa ne nije mi to zadnji post u ovoj godini...ne,ne,ali sigurno jedan među zadnjima,da Vama svim vatrogasnim blogerima,vatrogascima i Vašim obiteljima zaželim BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ I SRETNU 2008.GODINU UZ PREGRŠT ZDRAVLJA ,SREĆE I BLAGOSTANJA ,SA ŠTO MANJE POŽARA,A ŠTO VIŠE VESELJA I DRUŽENJA!!!

ŽIVJELI!!!


Post je objavljen 12.12.2007. u 18:32 sati.