Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klodica

Marketing

Razbacane misli...



Polovica je na bolovanju...prehladio se u skladištu...nije ni čudo. Radi od 07h - 18h u skladištu po ovoj hladnoći...samo sam čekala dan kad više ne bude mogao. Tako se on odmara a ja radim....danas cijeli dan...jedem čokoladu jer sam glana, trebao mi je Polovica donijeti ručak ali je on pametnjakovič ostavio upaljena svijetla na autu i ostao autić bez struje...sad čeka frenda da ga dođe nafilat....o maj gad i muškarcima...nemreš se na njih oslonit ni sekunde.
----------------------------

Dedo mi je u bolnici...srce mu je slabo...izgleda da će za Osijek na operaciju. Sve više ljudi oko mene starijih su bolesni, počinjem shvaćati da i ja starim...da nisam više dijete...da oni koji su nama pomagali kao klincima sad trebaju našu pomoć.

-----------------

Počelo je dogovaranje kuda za Novu...mislim da će to biti u vtc ovaj puta...tulum sa mojom sestrom i njezinm društvom. Polovica radi za Novu tako da sam solo hehehhehe.........ma tako i onako on nije nešto za fešte pa je sav sretna kaj nebude morao stajati u nekom zadimljenom lokalu....
Čaka sam si i sama razmišljala da ostanem doma jer nije da mi je to neka posebna veće...samo moram upad platit a inače ne moram....jedino se to razlikuje rolleyes

----------------------

Znate kaj me smeta u zadnje dane? To kaj me svi pitaju kakvu bum frizuru imala za svatove. Nije to nikakvo čudno pitanje, ali ja imam kratku kosu, i stvarno mi dobro stoji (yes)...i sad, kad ja kažem da nebudem imala nikakvu posebnu jer nit ne mogu imat...kažu...da zakaj ne pustim kosu!!!!?? Ali meni stvarno ne "stoji" duga kosa i jako mi se masti pa izgledaju ko čavli!! Ali ne! Ne odustaju! Joj kak mi to tlak digne! Nek puste mena i moje lasi na miru!! I točka!

--------------------------

I još me smeta jedna rečenca od moje Polovice : " Budem sutra"!! Stari moj...kad je to sutra??

----------------------------

Post je objavljen 12.12.2007. u 17:14 sati.