Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookie

Marketing

Kito Milić

Arsenal-Steaua...Tip 1...1,35 (2-1) cerekcerekcerek

Wenger če odmarat pola momčadi za super važan dvoboj sa Chelseom u nedilju. Ali Arsenal je momčad koja i sa juniorima igra fantastično,jer snjima uvik daleko doguraju u kupu. Ipak u momčad se vrača odlični Robin Van Persie i nakon dugo vrimena Jans Lenhman,a nakon 2 poraza zaredom žele tu pobjedu za potvrdu prvog mjesta u grupi i početak nove serije bez poraza!
Tau Ceramica-Olimpiacos...Tip 1...1,65 (72-64) cerekcerekcerek
Ovdi nema puno filozofije,Tau je zaredao sa 4 poraza i ovo jednostavno moraju dobiti! Olimpiacos ih je jedva dobia doma,dok vanka imaju 3 odigrana meča i 3 poraza! U zadnjih 7 godina igrali su 11 puta,i Tau vodi sa 8-3,i to sa svih 5 dobivenih doma! Dok Olimpiacos sa posljednja 6 gostovanja u Euroligi ove i prošle godine nije donio ni jednu pobjedu.
Naravno,po očekivanju,ovi je par je Super Tip u Super Sporta,ali samo radi loše forme Taua,ničeg drugog! Da su iza španjolaca 2 ili 3 poraza,ovo bih izbjega,ali da sad i peti put izgube,to graniči sa nevjerovatnim. Ovo je poklon kladione!
Evo samo još kao potvrdu toga izjava trenera Nevena Spahije: Ako me pitate za posljednje treninge,reakcija igrača je bila izvrsna! Znamo da smo u nevolji,svi to znaju,zato obečajemo da ćemo reagirat puno bolje u ovoj utakmici,zato što nemamo drugu soluciju! Nema više izgovora: ozljede,umor,forma...Nakon 4 poraza zaredom,moramo reagirati kako treba jer što je previše,previše je!!!

Post je objavljen 12.12.2007. u 00:33 sati.