Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivanrakitic

Marketing

Ivana udarilo u glavu ko šampanjac

Skandal za skandalom nižu se na mog "ljubimca". Jutros sam pročitala da je izbačen iz momčadi i šokirala se. A tek kad sam vidjela zašto... Namam rječi! Kud baš na cajke i to na Kitića. Bar je novinarima to sve zabavno pa slažu razne natpise. Jedva čekam sutra vidjeti novine. Kitić, Kitić, Rakitić... Ajme meni. On se sad kao kaje, i bolje mu je, al to što je napravio stvarno nema smisla, ako ništa drugo barem zbog LP-a u kojoj danas neće nastupati kao i njegovi pajde Mladen Krstajić i Jermainom Jonesom. A evo što net i sam Ivan kažu o svemu:
Nakon što je uhvaćen kako u Duisburgu lomi na frenetičnom koncertu srpske folk zvijezde Mile Kitića, Ivan Rakitić nazvao je glasnogovornika hrvatske reprezentacije Davora Gavrana pokajavši se za sve što je napravio.
Ivan je, naime, zajedno sa suigračima iz Schalkea, Srbinom Mladenom Krstajićem i Nijemcem Jermainom Jonesom, zabrazdio u jednom duisburškom noćnom klubu, u nedjelju ujutro. Povod je, kaže, bila proslava rođendana na koju ga je prije desetak dana pozvao jedan prijatelj.
"Žao mi je što se to dogodilo. Razlog je banalan. Nakon utakmice protiv Eintrachta otišli smo na rođendan, ostali, nažalost, nešto duže i netko nas je
uslikao", rekao je Rakitić glasnogovorniku Gavranu te nastavio:
"Znam sam da sam pogriješio i da moram snositi posljedice, ali se iskreno kajem. Ispričao sam se treneru i suigračima u klubu koji su ispriku prihvatili. Ispričavam se i izborniku Biliću suigračima i svim hrvatskim navijačima", rekao je najmlađi Vatreni i obećao da se to više nikad neće ponoviti.
Vjerujemo da mu nitko neće to predugo pamtiti, kao što je bilo i u slučaju trojca poznatog iz slučaja Fontana, no prve sankcije zbog noćnog provoda već su stigle.
Trener Mirko Slomka za prvu je ruku kaznio svoje igrače neigranjem u večerašnjoj utakmici B skupine Lige prvaka protiv Rosenborga. Tek poslije, vodstvo kluba će razmotriti eventualne daljnje sankcije.

Nadam se da sankcije neće biti jako opasne.
Image Hosted by ImageShack.us
Ads By ImageShack.

Post je objavljen 11.12.2007. u 20:38 sati.