Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/notunderstood

Marketing

Pomirba...

Pomirile smo se. Odmah drugi dan. Poslala mi je poruku i ja sam ju nazvala i pitala jel' se još ljuti. Rekla mi je da se nije ona ljutila, nego da sam se ja uvrijedila i otišla. Istina da sam otišla, ali ne ljuta, nego tužna i razočarana. No to sad nije bitno.


AvatarMagic.com

AvatarMagic.com


Nismo imale nikakvu daljnju raspravu jer smo se našle s frendicama na kavi. Iskreno, ni nije mi bilo do daljnje rasprave. Rekla sam joj sve što sam htjela i nemam namjeru se ispričavati zbog svojih misli i riječi. Ali vjerujem da će se sada barem nešto promijeniti. Barem sa moje strane, jer je neću izbjegavati sada kada zna što me mući. Jer to je bio jedini moj razlog. A što se nje tiče, nadam se da će promijeniti svoje ponašanje prema meni, jer ne može više reći da nije znala da mi to smeta. Uglavnom, iskreno se nadam boljim danima. Jer imale smo već kriza, i svađale se, i sve što ide uz to... I uvijek smo to nekako rješile. I ovo prijateljstvo mi je prevažno da to i sad ne rješimo.

ZWANI.com - The place for myspace comments, glitters, graphics, backgrounds and codes
Graphics for Friends Comments


Neki dan sam skoro vidjela svog "prijatelja". Trebali smo se naći u gradu, on, ja i frendice, ali njemu se nije dalo dolazit do grada, a nama do njega. Baš sam bila razočarana jer sam ga stvarno htjela vidjeti i ne mogu vjerovati da je toliko lijen da nije mogao na par minuta sjest na vlak i doći do grada. Jer očito sam ja stekla takav dojam da se oko nekih stvari u životu moraš malo i potruditi, a ovo je stvarno tako sitna stvar... Mrzim kad su dečki tako lijeni.Nisam si mogla pomoći a da se ne upitam zar bi ga svaki put trebala tjerati da se dovuče nekamo da se vidimo, a za takve stvari stvarno nemam živaca. Od nekih ljudi očekujem barem to: da ih ne moram na neke stvari tjerati. Nadam se da nije i inače takav i da ću ga uspjet vidjet prije Božića.

Danas sam saznala da sam pala jedan ispit i stvarno sam bila razočarana... Stvarno sam se okupirala sa tim predmetom i štrebala sam, a na kraju sam sve pomiješala i krivo napisala... Tako mrzim kad mi se to dogodi...


Post je objavljen 11.12.2007. u 18:28 sati.