Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4everbestfrend

Marketing

Moj prvi post...mmmm.....

E ovako.....za pocetak nova sam....I pisem o mom razredu tocnije 8a......os miroslava mrkse.....ah da mozda ste culi...jadna skola ......ah!!!!! Ja sam Cecilija.......i stvarno neznam zasto sam napravila ovaj blog....imam jos dva bloga.....o us5 i avril.....Neslusam cajke nego strano....hip-hop....itd.... učenje mi je zivo mucenje mislim da je to sve ...joj zaboravila sam....najfrendice su mi:Tea,Marta,Dora....ima ih jos....Marijana i Ana...Najfrendovi:Matija,Ivan,Nikola..Pa da vam ih prectavim......trenutacno nemam slike ali cu nabavit.....!!!!!!
TEA- 14 god smeđa kosa , zelene oci, malo je niza..voli cajke..voli se zezat..i da dečki slobodna je......super je fredica svaka joj cast.....!!!!!
Marta-13 god...plavkasto smeđa kosa, velike zelene oci...voli cajke...super ucenica ali nije streberica......da je nebi se druzil s njom...sve super o njoj....nema decka
Dora- 14 god...plave oci, smeđa kosa, visoka je....voli cajke....neznam sta da pisem.....nije streberica...(naravno)!!!!....i mislim da je ona zauzeta!!!!....super cura!!!!
Marijana- 13 god nadimak joj je Mare... ma sta rec super cura.....slusa sve.....međa kosa i oci........visoka.....sve najbolje!!!
Ana-14 god....smeda kosa i oci slusa sve......visoka...super cura nema sta!!!!!!

Najfrendovi:Matija-malo duza smeđa kosa s plavim pramenovima....igra fenomenalno nogomet......visok.....zgodan.-----15god-....ima curu ali bi mu dobro jos jedna...(sala)....nadimci mu:susy,sexsina::)))))))) ma sve u svemu je super decko!!!!
Ivan-14god.....visok....crn...nema curu!!!!!!!nadimci:Dragic, Zadro.....:::::)))))))))sve u svemu super decko
NIkola-14god visok......smeđa kosa..trenira kosarku....slobodan!!!!!!!!


ČIM PRIJE CU NABAVIT SLIKE....!!! DO SLJEDECEG POSTA
VASA MRKSICA....!!!!!!!!!!!


Post je objavljen 11.12.2007. u 16:58 sati.