Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/intoxctd

Marketing

Pomisao

Hmmm nisam se naspavala,nisam kreativna ali lijena jesam. Ooo jesam itekako lijena danas, svako malo ocu ic krenut nesto radit sa sobom al ne ide. Imam sta radit, recimo da sam pametna ucila bi i tada moje misli ne bi isle "Ajmeee sta ak ne prodem ispit" vec "Naucila sam i poroci cu ga"bang
Zasto update bloga nakon godine dana? Osim zasto ne?! Razlog tome je jedna konverzacija u stilu: Imas blog jos?daj Update-aj ti svoj i ja cu svoj! ajde ajde ja cu na voj nesto napisat pa da ajde i ti. I evo sad ja tipkam tu, na kraju dana cu si moc rec da sam nesto kreativno napravila. Aha jesam, pisala blog.
Sta se dogodilo u ovoj proteklog godini? A pa evo uobicajen odgovor Svasta!
Nije da ikog to uopce zanima, jer osobe koje me znaju sta se dogadalo a vi virtulane osobe, pa vama to nece nista ni znacitbelj Al evo for the sake of it, svasta sta se dogadalo je; novi decki,stari decki,nova prijateljstva,izlasci,faks,obiteljske drame,zabave,alkohol,suze,smijeh.... A vi si sami srocite recenice iz svega. Na jednom blogu citam kako ce blogerica napist onu listu pri kraju godine sta se dobro dogodilo i sta lose i vidit kako je tekla godina. E pa ja to ne radim ali u jednoj seriji mi se svidjela recenica u vezi toga isla je nekako ovako: "Your year is not wasted if at the end when you sum it up you can say it made you cry, it doesnt matter if they were tears of joy or sadness" ugl. oce reci ako ste imali godinu koja je u vama pobudila emocije placa ili smijeha, ta godina se onda ne smatra propustenom godinom. E pa moja godina je imala puno suza wink
Opcenito ne volim previse gledat untarag kako je prosla godina, niti slavlje Nove Godine mi nije nesto posebno, vise kao bilo koji drugi izlazak. Samo jedva cekam da se probudim drugi dan doma u toplom i da prestanu stizat poruke "sve najbolje blablabla" di ja odgovaram Hvala takoder. Kao ooo sjetila me se osoba sa kojom inace ne komuniciram al eto zazelit cu ti sve najboljerolleyes Jos bolji su mi oni koji napisu sva najbolje tebi i obitelji a neznaju ni kako mi se itko u obitelji zove.
Sad se sve tako i onako rijesava preko intereneta, svi zivi su na internetu. Na jednom mjestu se mozes cuti sa nekim iz osnovne sa kim se niste culi godinama a na drugoj stranici mozes citat blgove nasih "popularnih".Nemojte me krivo shvatit, nemam ja nista protiv toga samo eto konstantiram cinjenice. I sama sam clanica jedne te stranice di se spajaju svi koji se znaju i sa kjima ste isli u osnovnu,srednju,kojekave grupe,zajednici izleti... svida mi se stranica jer sam se zbilja spojila napokon opet sa ljudima sa kojima se nisam dugo cula i sad imamo nacin da opet komuniciramo.
I tako moja misao dolazi kraju, evo pri kraju je, samo jos malo, mrvicu...eto ga Kraj.



Post je objavljen 11.12.2007. u 15:44 sati.