Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvijemenade

Marketing

Ne volim vam ja naslove. Nikad to ne znam odrediti.

Evo me… Kraljica piše post. Da ne mislite da smo vas zaboravile, ma ne. Mislim da nam zasad ide prilično dobro, jelda, Vještice? Mda. To smo ipak mi^^ a lega, jesmo [khm, jesam] umišljene.
Eto ide škola, bliže se praznici, sretna sam jer sam skontala da ovaj tjedan nemam 5 testova nego samo 2 ili 3. Wuhu. Meni sve kul… Nešt je već zaključeno.. Baj d vej, ja idem u matematičku gimnaziju u Osijeku, Vještica u klasičnu [isusovka smijeh]. Ne znam jel ona još u nekoj kazni, khm, toj njezinoj… Možda su njeni zaboravili na to! xD.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Trenutno mi se *događa* jedna svađa s jednom od najboljih prijateljica. Barem je bila to. Neko vrijeme. *A onda je došla srednja.*
Promjene.
A netko to ne shvaća. Da u srednjoj nađeš neko novo društvo. Ne zaboraviš staro, ne može to biti isto. Ali otkrivaš sebe, ideš dalje *još jedan korak u upoznavanju* onoga što si ti sâm.
Ne mijenjaju se stvari zbog drugih ljudi. Mijenjaju se jer netko to tako želi. Ja, ti, ona, svi mi. Ne treba za to kriviti nekoga ni krivog ni dužnog.
Zanimljivo mi je nešto *palo na pamet*. Kao kod zlostavljanja. Bilo kojeg oblika. Žrtve su uvijek žrtve. I *slažem se* s time. Ne podržavam bilo kakvog nasilje [unatoč tome što neki misle da podržavam, khm]. Obično su oni koji zlostavljaju malo psihički poremećeni.
*Nije to nikakvo opravdanje.*
*Ali ovdje toga nema.*
Svi su naši događaji posljedica nečega. Nečega što smo rekli. Napravili. *Prešutili.* I nikad nije samo jedna osoba kriva. Nisam ni ja, nisi ni Ti. Nijedna od nas nije. *Ne potpuno.*

Poanta je u tome da se *prijateljstva ne mogu izbrisati tako lako*. Nije to baš jednostavno. Ipak si nekome dao koji mjesec, godinu. Svašta vam se dogodilo. I sad da sve to tako samo ode? Um, nemoguće.
Ali mislim da Ona želi sve zaboraviti. Ne razumijem Njene postupke. Mislim da ni ne ću. Ona kaže da ja nju ne razumijem. A nisam ja kriva… Isto kao što ne kontam fiziku cerek

[…klanjanje Kraljici dok prolazi…]

~Kraljica~


Nightwish - For Th...


Post je objavljen 10.12.2007. u 22:29 sati.