Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/imperialweekly

Marketing

JE LI PREDSJEDNIK MESIĆ NA ČELU ORGANIZIRANOG KRIMINALA U REPUBLICI HRVATSKOJ ???

Priredili: hrvatska BRANKO ŠERIĆ & IVAN KABALIN hrvatska


Novinar Željko Peratović je na svom blogu postavio pitanje zna li predsjednik Mesić zašto je ubjen Petračev čovjek Davor Zečević Zec. Peratović smatra da general Vladimir Zagorec sada ima velike šanse da ne bude izručen Hrvatskoj, jer cijeli svijet vidi kako mafija u Hrvatskoj i dalje ubija sve koji joj stanu na put, a čisto sumnja da će Zečevićev ubojica biti otkriven, jer su i hrvatska policija i obavještajne službe na različite načine povezani sa Hrvojem Petračem za kojeg se samo ne zna da li je prvi ili drugi čovjek hrvatske mafije. Peratović je podsjetio na suđenje tzv. zločinačkoj organizaciji kojoj je pripadao i pokojni Zečević i najavio da će šef "Nacionala" Ivo Pukanić već 4.12. 2007. objaviti što o ovom ubojstvu misle Ured predsjednika Mesića, ravnatelj policije Marijan Benko, SOA i sam Petrač, jer je Pukanić sa svima njima veliki prijatelj. Peratović je naveo da je general Zagorec prije 15 dana u "Večernjem listu" izjavio da je Hrvoje Petrač financirao obje Mesićeve predsjedničke kampanje i "svi to znaju, no nitko se ne usuđuje o tome pisati...".
Mnogim biračima sistematski se krše osnovna ljudska prava. Jedinim svojim javnim djelovanjem - izborima, nastoje svojom odlukom barem malo smanjiti obim kršenja njihovih osnovnih ljudskih prava. S tom namjerom je izabran i sadašnji predsjednik Hrvatske, Stipe Mesić. Bez obzira na postojeće zakone i Ustav, garantiranjem samovolje svim državnim činovnicima, naročito sucima, "generiraju" se masovna kršenja osnovnih ljudskih prava. Ta pojava u Hrvatskoj poprimila je razmjere najveće pandemije. Stipe Mesić, umjesto da iskoristi svoj položaj i uvjeri sve državne službenike da je njihova samovolja nedopustiva i da su obvezni pred postojećim zakonima i Ustavom, on svojim primjerom još i potiče tu samovolju. Poznato je da u Ustavu RH nigdje ne piše da se predsjednik može ponašati kao mandatar Vlade RH i pregovarati i sa strankama koje, prema rezultatima izbora imaju minimalne šanse da sudjeluju u vlasti. Takvim svojim ponašanjem predsjednik Mesić potiče državne službenike da se ponašaju samovoljno i time krše ljudska prava građana-birača. Time su birači Stipe Mesića njime strahovito razočarani.

Tajnica u MUP-u I.P. govori da je Davoru Zečeviću Zecu prijetila opasnost od nogometnog managera Zdravka Mamića koji mu je dugovao jako mnogo novca za isporučenu drogu. Lj.S. zna da je Zečević puno svog novca uložio u nekretnine koje glase na ime Zdravka Mamića i na neke Mamićeve nogometaše, a Mamić je svoj dug želio jako umanjiti i prijetio je Zečeviću svojim vezama u politici, policiji i tajnim službama koje su ga izvukle iz svih dosadašnjih afera ako Zečević ne pristane na to. I.P. kaže da je Mamić jako veliki potrošač droge i da se u zadnje vrijeme često ponašao abnormalno.

Zahvaljujući izbornoj pobjedi HDZ-a, šef "Nacionala" Ivo Pukanić ne mora se više bojati Ranka Ostojića koji je najavio da će u svom programu masovnih hapšenja i njega strpati u zatvor. Za Pukanića je to jedina utjeha, jer je predsjednik SDP-a Zoran Milanović, kojeg je Pukanić propagirao rukama i nogama, na ovim izborima totalno propao jer je izgubio i izbore i osobni ugled. Sada ga svi smatraju lažovom koji je iskoristio i namagarčio naivnog Ljubu Jurčića i koji gazi preko leševa, pa mu više nitko ne vjeruje.

U uredu predsjednika Mesića, priča se kako predsjednik Republike Hrvatske prije kraja svog mandata posebno želi stati na kraj tajkunu Ivici Todoriću, pa od generala Zagorca najviše želi doznati kako je Todorić stekao svoje poslovno carstvo. Todorić je za to doznao preko svojih ljudi u policiji i u tajnim službama i kaže da mu Mesić može staviti soli na rep.

Nezadovoljni članovi SDP-a Mato Arlović, Zlatko Komadina, Milan Bandić, Mato Crkvenac..., traže da se Zorana Milanovića smijeni odmah, a ne da se čeka konvencija SDP-a.
Čim je dočuo da je Josip Friščić dogovorio koaliciju s dr. Ivom Sanaderom, Milan Bandić je naredio rukovodstvu svog Radija 101 da krvavo napadnu predsjednika SDP-a Zorana Milanovića. Prve violine tog radija Željko Matić i Zrinka Vrabec Mojzeš svaki dan sipaju na Milanovića bujicu uvreda i traže da odmah podnese ostavku "jer je izgubio vjerodostojnost". Slušatelji Radija 101 zadnjih dana ne mogu vjerovati svojim ušima da najveća radijska "partizanka" Zrinka Vrabec Mojzeš grubo napada i optužuje "partizana" Zorana Milanovića i nije im jasno o čemu se radi. Neki slušatelji joj kažu da više neće slušati taj radio, a ona im grubo odgovara: "Što me briga! Ako vam ne paše, slušajte koji god hoćete drugi radio!" Oni očito još ne znaju da je Bandić definitivno krenuo politički ubiti Zorana Milanovića, jer ga je on pobijedio na izborima za predsjednika SDP-a i najavio mu da će prekinuti Bandićevo kriminalno vođenje grada Zagreba. Milanović i hercegovački lobby na čelu s Bandićem sklopili su pred izbore primirje, ali ono se je raspalo nakon smjene Ljube Jurčića kao kandidata za premijera. Bandićeva desna ruka Duško Ljuština je u jednom društvu rekao da vrijeme Bandića tek dolazi i da je Milanović "politički mrtvac". Bandićevi SIS-ovci već ruju i kopaju prljavi veš Slavka Linića koji je po mišljenju Ljuštine bio glavni krivac za Bandićev poraz od Milanovića. Ljuština predviđa da će kod Linića uskoro navratiti USKOK.

Predsjednik IDS-a Ivan Nino Jakovčić strahuje da će uskoro odgovarati za svoje kriminalne aktivnosti ("Hypo banka", itd...) pa razmišlja da povuče obećanje SDP-u i ipak potpiše suradnju sa HDZ-om. Jakovčić se nada da bi time bio zaštićen od krivičnog progona, ali griješi, jer dr. Ivo Sanader nema popusta za nikoga kada je u pitanju uvođenje pravne države. HDZ se smilovao i nadao se da Jakovčić neće nastaviti sa svojim nepodopštinama, ali sada mu je primoran reći: "Nino, sad je dosta. Moraš položiti račune!"

Denis Kuljiš i drugi jugokomunistički novinari svim sredstvima umanjuju veliki izbrni uspjeh HDZ-a i šire laži da su za HDZ na ovim izborima glasovali samo primitivci u Lici, Dalmaciji i Hercegovini, a da su u gradovima pobijedili SDP i HNS. Najviše ismijavaju časne Ličane koji su stoljećima branili hrvatstvo i katoličanstvo, a i u Domovinskom ratu dali su ogroman obol u obrani mlade hrvatske države od velikosrpske agresije.
Milan Ivkošić je na OTV-u 3.12. ove godine izjavio da bi u buduću HDZ-ovu vladu mogao ući i HNS. Ivkošić zna da je HDZ ponudio Vesni Pusić dužnost predstavnika Hrvatske u UN-u, tako da se ona ne bi susretala sa Đurđom Adlešić koju organski ne podnosi. Radimir Čačić bi u toj vladi bio podpredsjednik za gospodarstvo. Ivkošić je rekao da u koaliciju HDZ-a i HNS-a duboko vjeruje i glavni urednik "Slobodne Dalmacije" Mladen Pleše, koji je kućni prijatelj sa dr. Ivom Sanaderom, pa je dobro upoznat sa Sanaderovim planovima. Ivkošić smatra da bi HNS za HDZ bio jeftiniji od HSS-a, a Čačićeve su firme sa HDZ-om uvijek dobro surađivale, pa bi se on i u ovoj vladi trudio. Ivkošić je više puta rekao da se dr. Ivi Sanaderu mora priznati da je politički genije koji je u proteklm mandatu imao nekih manjih pogrešaka, ali koji nema konkurencije na ovim prostorima, pa si može dozvoliti luksuz da se ne odaziva na pozive glede sučeljavanja sa političkim patuljcima kao što su Milanović i Jurčić. Jurčiću Ivkošić zamjera da je bio u "crvenoj majici".
SDP-ovi i HNS-ovi navijači Ivan Šiber, Branko Caratan, Morana Kasapović, Marijana Grbeša, Dražen Lalić, Goran Čular, Damir Grubiša, prof. Rimac, Dragan Bagić i drugi, doživjeli su na ovim izborima totalni debakl što se njihove objektivnosti tiče, jer su prognozirali pobjedu svoje dvije stranke, a obje je porazio i ponizio do nogu HDZ na čelu s dr. Ivom Sanaderom. Jedino je svoj ugled osvjetlao GONG koji je i u izbornoj noći objavio istinske rezultate izlaznih anketa, a nije građane varao kao svi drugi.

U "STOŽERIMA" PREDSJEDNIKA MESIĆA PROCURILE SVE PIPE

Sramotni sindikalist Krešimir Sever (izbacio je glavnu kuharicu, stanovitu Božicu, te je ušao u njen prostor) i dalje na televiziji svaki dan melje o velikom rastu cijena, a odbija da skupa sa svojim pajdašom Đurom Popijačom, konačno progovori državnom odvjetniku Mladenu Bajiću o najvećoj pljački u samostalnoj Hrvatskoj u SDK, tj. u ZAP-u, u kojem su radili na važnim mjestima, pa dobro znaju tko su ti najveći pljačkaši Hrvatske. navedimo samo neke: Olga F., Branka V., stanoviti Coto, Petar V., Mihovil Z., Stanko V., ljubav mu Sonja i mama, gđa Perić i Emina, ...

Kolumnist Srećko Jurdana je na OTV-u 4.12.2007. godine ocijenio da je predsjednik SDP-a Zoran Milanović propao na ovim izborima, jer je biračima odmah priznao da nema snage suprostaviti se najvećem SDP-ovu korupcionašu Milanu Bandiću i njegovom zmijskom leglu u zagrebačkom Gradskom poglavarstvu koji pljačkaju građane i novac trpaju u svoje džepove i džep SDP-a.
Novinar "Globusa" Gordan Malić je na OTV-u dan kasnije izjavio da premijer dr. Ivo Sanader već četiri godine pokušava istrgnuti hrvatsko pravosuđe iz šaka organiziranog kriminala, ali u tome nema baš veliku pomoć Pantovčaka. Malić smatra da skandalozan primjer djevojke ubijenog mafijaša Davora zečevića Zeca, Ivane Šikić koja je u Mesićevoj predsjedničkoj kampanji bila u vrhu njegova izbornog stožera, a danas radi na HTV-u, na kojem vedri i oblači Mesićev agitator Dragutin Lucić Luce. Malić je rekao da organizirani kriminal u Hrvatskoj ima i svoj list "Nacional" koji neki smatraju biltenom predsjednika Mesića, pa prema mišljenju Malića, ispada da je predsjednik Mesić na čelu organiziranog kriminala u Hrvatskoj. Malić je rekao da je sukob Mesićevog prijatelja i sponzora Hrvoja Petrača i generala Zagorca izbio zbog njihovih međusobnih neraščišćenih računa u ilegalnim poslovima, a da je zbog toga Petrač oteo Zagorčeva sina, jer dug nije mogao pokriti preko hrvatskih sudova iako su oni još pod kontrolom mafije.

Šuška se da je najgori hrvatski premijer Zlatko Mateša još više ponizio svoj već mizeran društveni ugled ponovnom rastavom braka, ovaj puta od ugledne kćerke također bivšeg premijera dr. Franje Gregurića, kojeg je iskoristio kad mu je trebao za političku karijeru, a sad mu više ne treba, pa je, kao životinja, ostavio svoju ženu. Hrvatski olimpijski odbor trebao bi Matešu odmah smijeniti jer takvi nemoralni tipovi ne smiju biti na uglednim funkcijama jer ruše javni moral.
Još jedna ofucana komunjara Slavko Degoricija odlučio je objaviti knjigu sjećanja. Javnost se pita da li će u njoj nešto reći i o poznatoj tragediji hrvatskih policajaca u Brovu Selu, za koju je, poslije Slobodana Miloševića, SANU, JNA i četnika, on jedan od najodgovornijih. Bilo bi jako lijepo kad bi se Degoricija pokajao i za svoj dugi staž u zaštiti "otadžbine Jugoslavije" u kojoj je aktivno sudjelovao i u zabranama održavanja vjeronauka, po čemu je bio jako poznat. Degoricija se hvali da će mu knjigu promovirati predsjednik Mesić, Joža Boljkovac, Joža Manolić i Veljko Đakula.
Knjigu je pred izbore objavio i Drago Krpina, ali mu ona nije pomogla da prevari građane i uđe u Hrvatski sabor. Krpina je tako politički završio kao krpa, pa mu ljudi kažu: "Krpa je završila bez zakrpe". Za utjehu bi se Krpina mogao vozati oko zgrade Sabora u svome čuvenom mercedesu koji je kupio na jako čudan način. Kao da mu ga je prodao neki "sveti" Nikola.

U "stožerima" predsjednika Mesića, HNS-a i SDP-a procurile su sve pipe, pa im trebaju vodoinstalateri da spriječe štetu koja se povećava svaki trenutak. Trebaju im i "pituri", ali njih se najviše boje pa ih ne zovu. Članovi Mesićevog, HNS-ovog i SDP-ovog stožera sada ubrzano uče o Botticheliju, Tizianu, Michelangelu, Rembrandtu, Shagalu i drugim "meštrima" kista i boje. Nije im lako jer su do sad, "taki bidni", čuli samo za meštra iz "Velog mista", i za "meštre od spize i od baluna".

Iz stožera SDP-a na Iblerovu trgu procurila je priča da je Milan Bandić ponudio Ljubi Jurčiću mogućnost kako bi ga do daljnjega smjestio na psihijatriju kod Bandićevog velikog prijatelja, upravitelja Vrapča dr. Vlade Jukića koji bi Jurčića primio ilegalno u tajni odjel, tako da za to nitko ne dozna, a posebno bi za njegovo liječenje bio doveden iz Splita dr. Borben Uglješić koji bi, preko Bandićevih veza, besplatno stanovao u hotelu "Sheraton". Ovaj Jukićev tajni odjel psihijatrijskoj mafiji služi za smještaj "velikih riba" kojima prodaju lažne dijagnoze da izbjegnu krivični progon - kao sad npr. oficir JNA Vladimir Kovačević Rambo koji je optužen zbog napada na Dubrovnik - ili onih koje lažnim psihjatrijskim dijagnozama treba opljačkati ili zauvijek ušutkati. O tome bi mogli reći V.F., V.Đ. i drugi akteri ovih horor događaja koji se ponašaju mimo svih moralnih pravila (vrše lažna psihijatrijska vještačenja, pacijentima savijaju ruke i muče ih na razne okrutne načine), a uživaju neposrednu zaštitu Bandićevog pomoćnika za zdrastvo, socijalnu skrb i branitelje dr. Zvonimira Šostara, poznatog i po stalnom vucaranju po raznim gradskim rupama u kojima mlade djevojke pred njim izvode striptiz, a on se mrtav pijan razbacuje parama s kojima više ne zna kuda bi, jer je zahvaljujući najvećem SDP-ovom korupcionašu Milanu Bandiću ušao u klub najbogatijih ljudi u gradu Zagrebu i šire. Sve ovo zna i bivši ministar Davorko Vidović, te njegov zamjenik Nino Žganjec.
Osim o dr. Šostaru, u zagrebačkim psihijatrijskim krugovima kruže stravične priče i o njegovim kolegama Čokiću, Majiću, Vidoje Bulumu, a najviše o "sucima" Čizmekima iz Vodnikove i Bandićevoj "Mata Hari" Višnji Fortuni koja se od odgovornosti pred zakonom i pravdom pokušala skriti u Hrvatski sabor, ali je na listi HSU-a doživjela debakl, pa će je Bandić sada, uz drugarsku pomoć starog partijca druga dr. Vlade Jukića, proglasiti ludom i smjestiti je u svoju vikendicu na Slava Gori, jer je Višnja njega i njegove korupcionaše jako zadužila. Istovremeno, u zagrebačkim psihijatrijskim krugovima kao pšteni liječnici su najpoznatiji dr. Hutojac, dr. Vukušić, dr. Košuta, dr. Juras i dr. Mužinić.
Mnogi liječnisi su ogorčeni na dr. Slavka Sakomana koji voli svjetla pozornice i pirča "Markove konake" o borbi protiv droge, a pune su mu ladice imena drogeraša koji pripadaju hrvatskoj političkoj, gospodarskoj. estradnoj i drugoj eliti. Ta imena bi trebao objaviti da građani u konačnici vide tko je tko i gdje je tko?


Post je objavljen 10.12.2007. u 13:30 sati.