Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ladyfromhell

Marketing

štafeta...

Štafeta...sad bi ja trebala napisati onu štafetu?
A doobro onda ću probati!
Hm, da...

#Sonja (Mala)# Dakle to je jedno čudno biće koje si komplicira život! Ali ona je i dalje spaljena do bola (što je dobro)! Visoka je kao i ja (hvala bogu da ima i takvih)! S njom se možeš zezati, ali kad joj ona žila na vratu iskoči...ajoj! Onda se strgam od smijeha! haha
#Anja (Tutlek)# Ona je najčudnije biće koje sam ikad upoznala! Ali stvarno! Njoj se raspoloženje promijeni u sekundi (to je posljedica tutlekitisa..haha)! Ipak, ona je Tutlek jedna od lude dvojke (Tutlek*2) koja hara Ivanićem! Ugl. ona je tutlavo tutlava (molim da ne koristite ovaj izraz jer je baš cool)!
#Barbara# Ova većinom nasmiješena mlada djevojka koja ima jaaako veliko srce (ne kužim kak stane u nju) i vrlo je zanimljiva će vas nasmijati svojim vrlo zanimljivim izvedbama! Vrlo je dobra prijateljica koja vam ne dopušta da budete tužni! very lijepo
#Tijana (Mala Truba)# Kako ja volim zezati ovu curu...ajoj! Vrlo je inteligentna jer me napokon može zamisliti ozbiljnu! Mala truba svira dalje... Mislim da svira flautu, ali je zabavnije da ju zovem Mala Truba nego Mala Flauta! Weeee (si sretna napisala sam novi post?)
#Tajana (Drago Dijete...da baš)# Ona je kao i ja zeza SVE oko sebe, a naročito Malu Blenu (okrutno...haha)! Ona je moja najbolja prijateljica od kad znam za sebe, ali smo se prošle godine malo udaljile...no to sad nadoknađujemo mučeći zajedno ljude oko sebe, a posebno učiteljicu iz glazbenog (jadna žena)!
#Martin (Birk)# Ako je on normalan onda sam ja kraljica Amerike! Taj čovjek zeza sve oko sebe! Čudi me što ne zeza kamenje (ili ne)! Ugl. to mi je najbolji prijatelj i uz njega jednostavno ne možeš biti loše volje!

Imam ja još jako puno prijatelja, ali mi ih se nije dalo opisivati! Neću ih niti nabrajati da nekog ne zaboravim!
Vidimo se, a ako se ne vidimo onda se čitamo!

E da...štafetu predajem:
Anji Tutlekici

Vidimo se, a ako se ne vidimo onda se čitamo!

Post je objavljen 10.12.2007. u 13:27 sati.