Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenebbb

Marketing

Dinamo je poražen u Koprivnici. Bila je to utakmica koju treba što brže zaboraviti i nastaviti s dobrim nastupima u domaćim natjecanjima, ali i u Kupu Uefa. Modri su loše ušli u utakmicu, a priču je u potpunosti zatvori sudac Svilokos, koji je prestrogo, već u 23. minuti, Ettu pokazao crveni karton i poslao ga u svlačionicu. Slaven je poveo osam minuta ranije. U 15. minuti Posavec je ubacio, a na vrhu peterca do lopte je došao Delić, koji se oslobodio dvojice čuvara i neobranjivo poslao loptu u mrežu. Samo tri minute kasnije Slaven Belupo je postigao novi pogodak. Jurić je uposlio Jajala, a on je uspio uputiti udarac kroz noge Schildenfelda i lopta je završila u donjem desnom kutu nemoćnog Kocha.
U 23. minuti Etto je prekršajem zaustavio Delića i potom prigovorio sucu Svilokosuludludludlud, a on je bez razmišljanja pokazao izravni crveni kartonheadbangheadbangheadbangheadbang. Slobodan udarac je izveo Vručina i prekrasno pogodio desnu stranu gostujuće mreže. Dinamo je prvi put zaprijetio tek u 31. minuti, kad je Pokrivač izveo korner, a Iveša lako brani pokušaj Mandžukića.
Pet minuta kasnije Jurić je opet pronašao Jajala, no Dinamova obrana uspjela je zaustaviti mladog reprezentativca. Dinamo je uspio smanjiti u 43. minuti. Vukojević je dobro ubacio iz slobodnog udarca, a jedinu domaću nesigurnost Mandžukić je iskoristio za povratnu loptu u sredinu, gdje se najbolje snašao Carlos i iz blizine pogodio. Pred kraj prvog dijela Slaven je povećao prednost.
Sličnim ritmom počeo je i drugi dio, ali bilo je manje prilika. Pet minuta kasnije još jedna lopta završila je u mreži Dinama. Sopić opet nije imao problema s braničima Dinama i proigrao je Vručinu, a on je sjajnim udarcem ispod Kocha pogodio suprotni kut za prednost domaćina 5:1. Jedino što treba spomenuti je bijeg Mandžukića u 69. minuti, ali Iveša je odlično reagirao, a opasno je bilo pred Kochom pet minuta kasnije, kad je Čaval ubacio, ali vratar Dinama je otklonio prijetnju. U 83. minuti Buljat je iz lijepo izvedenog slobodnog udarca smanjio rezultat.Eto vidite da je dinamo nitko i ništa bez modrića koji je ovu tekmu propustiocrycrycrycrycrycrycry

Post je objavljen 09.12.2007. u 19:39 sati.