Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/missing99

Marketing

Pusti me da drhtim, i da sjetim se...

Često je slušala jednu rečenicu i vjerovala da je istinita: Na greškama se uči. I uvijek je ponavljala da nikad neće 2 puta istu grešku napraviti. Ali... Život nas katkad zajebe pa shvatimo da se samo na nekim greškama uči, a neke ponavljamo unedogled.
Svako jutro prva misao u njenoj glavi je on. Svaku večer prije nego zaspi, misli na njega. Zašto se toliko zaljubila, nema pojma. Možda zato jer... Ma nije važno, jednostavno se desilo. Ona je jednostavno bila takva, jebeno romantična duša. Ali tu svoju osobinu je morala skrivati i potiskivati jer nije željela da drugi za nju govore: Jadna, gledaj je, romantična dušica, bla bla, a uvijek je sama, nikad nema nikoga.
Njenim je srcem harao veliki požar. Nitko ga nije ugasio, pa je izgorila. Da se oporavi, trebalo joj je mnogo vremena, ali nekako je uspjela. Potpuno se oporavila, postala je nova i bolja osoba, spremna na nove izazove. Ali opet se dogodilo ono čega se najviše bojala. Povijest se ponavlja. Nije si mogla pomoći, opet ista greška. Opet je na rubu. I dođe joj da pošalje k vragu sve one koji su joj ne znam koliko puta rekli da mora ići dalje, da im jednostavno kaže: REKLA SAM VAM DA ĆE OPET BITI ISTO! Da to kaže i sebi, jer je ona glavni krivac za sve... Ali sad je ionako svejedno. Sad opet stoji na onom jebenom raskrižju između Prošlosti i Budućnosti. I tamo će i ostati. Jako dugo vremena. Jer je iscrpljena i ne može dalje. Ni da je netko pokuša potegnuti za ruku, ne bi se pomaknula. Nema snage. Ne želi. Mora posložiti kockice u svojoj glavi, a to ne ide tako lako. Ne ide nikako. I ne ide pod prisilom. Strah ju je samo da će izgubiti nešto od svog karaktera. I da si više neće moći dati priliku. Jer, kako god pogledaš, uvijek bude isto. Uvijek. Tko zna, možda će jednom naučiti nešto iz pogrešaka. Ali i ako nauči, opet neće dobiti ono šta želi. Jer je to jednostavno tako... Kako god..



"Pusti me da drhtim
I da sjetim se kako su me tvoje usne ljubile
Neke tuge nikad se ne prebole..."


**Ne obazirite se previše, pišem gluposti.


Post je objavljen 09.12.2007. u 18:57 sati.