Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoga

Marketing

Šta ima novo

u mome životu(Ka'da ikome "seva levo jaje")?

Evo, me nazad u Rokićima, kod SVOJIH. U stanu sa starom(žena je zakon, nije sposobna zahod oprati 1 put u 3 godine, i subotom naveće preslaguje predmete s posla iz porezne) i mlađim bratom ("Petre legendo!", ni on nezna parti zahod). Pa mene dopalo pituravanje kupatila(u žuto), montira novi bojler, ponovo doveja u funkciju sobu za sebe. Tu san sobu piturava u veljači dok je bivša bila tjedan dana u bolnici, nakon poroda NAŠE Mare. To nan je drugi superbebač. Ja i Tino ("son number ONE"). Tu u stan san preselija moju telefonsku liniju (sa ADSL-om, FLJAT naravno), koju san u zadnje 2 godine, evo treči puta selija. S tim da smo se ja i "draga" selili u te dvi godine četiri puta, a ja evo peti a i ona uskoro(sa dicon). Možda se jednom izjadam i zašto. Znači, nema više "Meri voli Edi"niti "Edi voli Meri". Samo mali "ZAFRAKONI"

Sada san ponovo, NAŽALOST, u svom elementu. Pet krompjute oko mene. Od čega tri upaljena, dva "Remote Desktop". A ostala dva čekaju na svju šansu, koja im je neizbježna.

Svira "somaFM", loče se kava, mota se "Zlatni Dukat". Downloadaj, prži, kopiraj, instaliraj, popravljaj, čisti crve/trojane.. . Naravno da vam neću otkriti "na čemu sam ja", nakon šta mi PANDURIJA upropastila 124gr trave (nisu to loši momci, ali nije to za njih).

A, moja dico (mislin na Maru i Tina)!?


Post je objavljen 09.12.2007. u 15:35 sati.