Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paix

Marketing

Oda Kavi

Image Hosted by ImageShack.us

Kava- gust crn napitak koja probudi svaku stanicu u vašem tijelu.
Kava- sastojak bez kojeg ne bih preživjela poslijednjih par mjeseci koliko se nisam naspavala.
Kava- napitak koji je spojio mene i Njega.
Kava (sa automata)- prva stvar po koju idem kad dođem na faks.
Kava s dragim- vrhunac mog dana (on čita naš loš ljubavni horoskop i tvrdi kako ćemo mu mi prkositi, a ja se smješkam, kimam glavom i nagnem se da ga poljubim)
Kava s mamom- savršena prilika za trač partiju, njezino gnjavljenje oko mog faksa i prevelik interes oko mog dragog.
Kava s frendicom- savršeno vrijeme da pustim mozak na pašu i slušam je samo sa pola uha.
Kava (Nescafe) za van – prijeko potrebna dok s tjelesnog jurim na vlak doma.


O da, kava je stvar koja me održava na nogama u poslijednje vrijeme.

Najljepša je ona koju popijem s dragim, ali često se trebam pošteno namučiti da je zaradim. Kao prvo, treba nam sat i pol da se nas dvoje dignemo iz kreveta. Da, točno sat i pol. Lijeni smo, ne možemo se odlijepiti jedno od drugog i spava nam se. A ja moram na faks (ili on mora na posao). Nakon što ja dvadeseti puta spomenem da se trebamo dignuti jer hoću prije popiti kavu, uspijemo se izbaciti iz kreveta i za kavu nam ostaje… točno 7 minuta (a meni treba cca. 25- 60 min da popijem kavu). U tih 7 minuta odemo u kafić, brzo naručimo kave, popijemo ih brzinom svjetlosti i odjurimo u auto. Onda on upali glazbu i počne skakati po autu kao 5- godišnjak i oponaša Schumachera (jesam li rekla da ima 29 godina? ), a ja se s bolnom grimasom držim za želudac jer sam prenaglo popila kavu. No prođe me nakon minute jer me opet uspije nasmijati. Da, da… obožavam takva jutra i takve kave. O da….

A s vremena na vrijeme mi se posreći, lijepo sjednemo u kafić i sat vremena polako pijuckamo kavicu gugutajući. Da. Obožavam i takve kave…


Jedina stvar koju ne volim što se tiče kave jest turska kava. Moj je želudac ne podnosi. Prije sam je svakodnevno lijevala u žile, ali s vremenom mi je postalo mučno od nje i volim samo kavu sa kafića. Tako sam i upoznala Njega jer mi je upravo on poslužio najbolju kavu koju sam ikad pila.

Kaže moj dragi ''Naša prva zajednička investicija će biti aparat za kavu… '' Može.


Post je objavljen 09.12.2007. u 13:42 sati.