Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Subota..No Name..

Hy!
Evo malo da se javim..nemam neke inspiracije za pisanje,ali da napišem kako mi je sinoć bilo vani..zapravo nema se šta ni pisati..bilo je i više nego očajno,dosadno,glupo ili kako već..
Odlučila sam da do Nove godine uopće više neću izlaziti..svaka subota je sve gora i gora..
Al' uglavnom..ko šiša subote i izlaske..evo nešto o No Name-u!
Pozz&pusa

PLESOM DO DEČJIH OSMEHA
Image Hosted by ImageShack.us

Par iz emisije "Plesom do snova" Danijel i Anja u Barajevu posetili decu ometenu u razvoju, kao i mališane iz plesne škole

Takmičari sve popularnije emisije "Plesom do snova" Danijel Alibabić i Banjalučanka Anja Samardžija odazvali su se pozivu klinaca iz škole za decu ometenu u razvoju, kao i najmlađih plesača iz Barajeva, da ih posete i sa njima provedu jedno veče. Druženje je bilo puno emocija, osmeha, poznanstava i, naravno, plesa!

Anja, koja je pre samo godinu dana iz Banjaluke došla u glavni grad na studije veterine, i Danijel, uz čiju pomoć se bori za izgradnju azila za životinje po svetskim standardima, predvođeni koreografom Miodragom Kastratovićem uputili su se u Barajevo. U školi za decu ometenu u razvoju dočekala ih je defektolog i vođa dečje plesne sekcije Milica Jeremić. Malo je onih koji mlađanog đetića i njegovu partnerku nisu prepoznali! Ipak, najviše su im se obradovali mališani koji tek savlađuju prve plesne korake - a njih je čak pedesetak. U tamošnjem domu kulture pokazali su šta i koliko znaju, malo snebivajući se što od roditelja, što od poznatih gostiju. Ipak, kada je posle pola sata bina bila spremna za tango, mambo, valcer, sirtaki... u izvođenju Anje i Danijela, već na prve taktove dečica su se osmelila i počela da svojim igrarijama daju podršku gostima. Aplauzi su prekidali program svaki čas, a kada je druženju došao kraj, deca su poletela ka Alibabiću i Samardžijevoj kako bi se slikala i dodirnula ih, uz obaveznu napomenu - "glasaćemo za vas"!


ACO ĐUKANOVIĆ NE STOJI IZA NAS
Image Hosted by ImageShack.us

Novi idol tinejdžerki Danijel Alibabić iz crnogorskog benda No nejm priča o ljubavi, politici i muzici

Za pevača grupe No nejm Danijela Alibabića važi ona "preko trnja do zvezda". Od omraženog lika iz benda koji je "zahvaljujući" nameštaljkama otišao na Evroviziju, preko noći je postao popularan i svuda rado viđen. Ovaj devetnaestogodišnjak u Beograd je banuo ušavši u kuću VIP Velikog Brata, a nakon izlaska iz nje ubrzo se zaljubio se u koleginicu Slavicu Ćukteraš... Za Kurir, između ostalog, otkriva kako su momci iz benda izmanipulisani od oca bivšeg člana (!), ali govori i o planovima za veliki koncert, Beogradu i, naravno, o ljubavi.

Piše se da ste ti i Slavica raskinuli, a gde ima dima, ima i vatre?
- Ne znam šta si pročitala. Izgleda da je to nekakva "ekskluziva". Pa kada pojedinci hoće ekskluzivu, evo - ekskluzivno za Kurir izjavljujem da smo Slavica i ja i dalje zajedno! Zvuči mi čudno što to treba da puni naslovnice, ali baš nikakvog razloga nije bilo za naš razlaz. Ljubav cveta... (smeh)

Da niste to vi pustili u etar da biste bili još popularniji?
- Ma, prosuli su tu buvu, ali nemam pojma ni ko ni zašto. U jednom časopisu je pisalo da me je Slavica, kao, izbacila iz stana, a drugom je izašlo da nismo zajedno, a šlag na torti je bila moja navodna izjava da mi više nismo zajedno?! To nikome nisam rekao kad je laž, ali... Šta da se radi!

Kako ti je u Beogradu?
- Super. Sad nas čeka borba za ulazak u finale Radijskog festivala, mi smo u sedmoj grupi i 29. je počelo takmičenje u našoj kvalifikacionoj grupi, dosta putujem. Predstavljam našu pesmu.

No nejm pamte po javašluku na prošlogodišnjoj Beoviziji. Posle svega zbog navodne nameštaljke skupio si hrabrost da dođeš u Beograd i ladno izjaviš u VIP Velikom bratu da ti je najveća želja da održiš koncert u Beogradu?
- Ono na Beoviziji nije bila navodna, nego klasična nameštaljka, koje se i danas stidim! Žao mi je što smo mi bili žrtvovani.

Od čije strane...?
- I od jednih i drugih, ali više od crnogorske strane. Tu je bukvalno bilo svega samo ne muzike! Žao mi je što smo prošli kroz sve to, osećaj je jeziv. Biti žrtvovan je strašno! Koristiti muziku u političke ili bilo koje druge svrhe je sramno.

Kažu da Aco Đukanović stoji iza vas?
- Da je taj Aco Đukanović iza nas, sada bismo imali četiri albuma, živeo bih bogovski, ne bih radio kao voditelj na radiju, imali bismo prave koncerte. Ne bih se mučio, kucao na sva vrata da neko stane iza nas, da nas pogura i finansijski i ovako. Četiri godine maltretiramo porodice i prijatelje da nam pomognu da objavimo album.

Posle rijaliti šoua "VIP Veliki Brat" odomaćio si se u Srbiji, a gde su ti momci iz benda? Je l' im frka da dođu u Beograd?
- Da. Pričali smo o tome šta će biti ako prođemo u finale na Radijskom festivalu. Znam kakav će mi biti osećaj kad bude trebalo da izađem na binu Centra "Sava" posle Beovizije. Evo, i dok pričam o tome, imam jaku dozu treme. Kada se spomene Centar "Sava", javlja mi se ružna slika. Seća me na nešto što nikada neću zaboraviti.

Da li ljubav sa Slavicom i dalje gori istim žarom?
- Neprijatno mi je da pričam o privatnim stvarima. Presrećan sam. Prelepo mi je, zaljubljen sam...

Kad će svadba?
- Pa vi ste nama kumovi, tako da ćete u svakom slučaju prvi saznati. Zaista, svi me iz Crne Gore pitaju kako smo se upoznali i svima kažem da nas je Kurir upoznao. To je objavila i Pobjeda, i Vijesti dana... jer činjenica je da ste nas vi spojili!

Pomažeš li bivšoj devojci Lejli Hot na albumu?
- Nažalost, slabo se čujemo posle završetka naše veze. Šta je bilo, bilo je.

Nema kontakta među vama?
- To je njena odluka. Ako misli da ne treba da se mešam u njen privatni ili poslovni život - u redu!

Da li se čuješ sa Eminom?
- Neee. Znam da se pomirila sa momkom, ali je promenila broj telefona i ne čujemo se.

Kao stanar kuće VIP VB mnoge si neprijatno iznenadio scenom prilikom izlaska iz WC-a?
- Žao mi je zbog toga. Fala bogu, u NJC-u se desio samo jedan poljubac. Bile su mi pokvarene bermude i non-stop mi se cimao taj šlic. A baš je izmontirana scena kada izlazim iz toaleta i svi su imali asocijaciju na seks.


SIROMAŠNIJI ZA JEDNOG ČLANA

Bilo vas je šestorica u postavi. Zašto vas je jedan član napustio?
- Marko Perić, sin Milana Perića, autora pesme sa kojom smo se predstavili na Evroviziji u Kijevu i "Moja ljubavi", sa kojom smo nastupili na spornoj Beoviziji, nije više mogao sa nama. Jer, nas petorica koji smo ostali u grupi izigrani smo od njega i njegovog oca! Naime, na Evrosongu smo zaradili dobre pare, sve je bilo na njihovom računu, a dogovor je bio da se to podeli između nas. Oni su to uzeli za sebe, a nas petorica nismo videli ni centa! Sav novac od sponzora i Evrovizije su prisvojili. Čak smo nekim autorima ostali dužni. Od Kristine Kovač smo uzeli četiri pesme za prvenac, obećali do kada ćemo platiti, ali pošto smo videli da nećemo dobiti ništa, morali smo da joj vratimo pesme.


Post je objavljen 09.12.2007. u 11:12 sati.