Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kikaandnoname

Marketing

13.poglavlje 1.dio-....Život uživo,jer kad anđele sanjaš,a živiš s demonima,to je taj život uživo,ubija bezbolno!

Probudio sam se u 6,dva sata ranije. Obukao sam odjeću za nastup počešljao kosu, stavio kolonjsku i vratio se do kreveta. Još je spavala. Izgledala je kao Trnoružica i ja sam tada učinio baš kao i njezin princ; nagnuo se i poljubio ju. Počela se protezati i tada je otvorila oči
-Dragi, koristiš kolonjsku što sam ti donijela.
-Da, imaš dobro osjetilo.-rekoh joj
-Jel idemo već? Pa nisam se još ni obukla.-reče ona iskačući iz kreveta
-Ne tek za dva sata. Imaš vremena. Ti se spremi a ja idem do dečkiju.
-Može.-reče ona i poljubi me.
Vratio sam se u pola osam, a ona je peglala kosu. Vani je bilo strašno vruće;38C.Imala je jeans kaprice, crne sandale, bijelu majicu bez leđa, a plavu kosu je ispeglala i pustila.
-Prelijepa si –rekoh joj.-Idemo-
U Zagreb smo došli u deset, a koncert je bio u 20:00,kao i svi prijašnji
-Imate do 19 da radite što hoćete. U 19 hoću sve da vas vidim u svlačionici na Maksimiru. Znam da su vam cure tu i želite uživati sa njima. Evo imate vremena. Ja se idem dogovoriti sa jednim čovjekom-rekao je Perić glasno i jasno i nitko se nije bunio.
Dogovorili smo spojeve.
Danijel i Lejla, Branko i Vanessa, Gaga i Nina, Bojan i Valentina. Prvo smo otišli u kino pogledati "Dan poslije sutra". Poslije toga smo otišli u McDonalds i mi smo se natrošili jer su cure bile užasno gladne .Branko je potrošio 100 kuna jer je Vanessa bila pregladna.Mogu mislit kako je poludio…Poslije smo se razdvojili. Branko i Vane su se negdje izgubili, Gaga i Nina su otišli na more, Bojan i Vale na neki koncert, a Daki ,ja Lejla i Beka u lunapark. Nisam ni znao da u Hrvatskoj ima lunaparkova. Vozili smo se u vlaku smrti, išli u kuću ogledala. Kako je Bojana vrištala kad se vidjela debela u zrcalu…Uživali smo. Sad smo se nas dvojica najeli.3 hot doga,3 piva. Kako će nas Perić ubit!!!Danijela je na kraju stomak bolio, a mi smo se smijali kao da smo ludi. U 18:30 Lejla se sjetila da trebamo ići. Njih dvije će se presvući u hotelu. Kad smo kretali, Danijela je tjeralo na WC. Tada mi je telefon zazvonio.
-Halo-
-Ej, buraz, ja sam. Nisi me zaboravio?-
-Ej sister, pa ne javljaš se sto godina. Šta ima?-bio sam happy što je nazvala
-Pa ništa, ustvari svašta i moram hitno pričati sa tobom. Kad se vraćaš?-pitala me je brzinski
-Sutra oko 15.Jedva čekam da te vidim-pozdravili smo se i krenuli prema Maksimiru. Garderoba je bila mala da nismo mogli disati. Lejla i Bojana su otišle na tribine, a mi smo se presvukli. Izašli smo točno u osam i publika nas nije iznevjerila. Bilo ih je dosta ,za nas početnike. Lejla je sjedila u prvom redu ali nisam vidio Bojanu. Mislio sam da je otišla u WC. Ovoga puta je Perić održao govor i svirali smo do pola deset. Triput su nas zvali na bis ,a na kraju nam je i Mesić zahvalio. Jedva smo čekali da se presvučemo.Kad smo bili gotovi krenuli smo nazad u hotel.Mislio sam da je Bojana tamo ali nije bila .Nazvao sam ju na mobitel,ali se nije javljala.


Post je predugačak pa će biti u dva nastavka

Post je objavljen 09.12.2007. u 10:18 sati.