Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkpotpican98

Marketing

Totalni "blackout" naših ljubimaca

MNK INERO - MNK POTPIĆAN 98 7:0 (3:0)


Nogometaši Potpićan 98, pretrpili su u devetom kolu Prve malonogometne lige pravu katastrofu u Splitu. Domaćio Inero je Potpićance doslovno pregazio sa 7:0 (3:0).

Potpićan je započeo susreta sa previše respekta spram domaćina, što im se i osvetilo. Prvu neiskorištenu prigodu imali su gosti preko Radusina u 11. minuti da bi samo minut kasnije domaći svoju iskoristili, preko Mijatovića. Slična situacija par minuta kasnije, najprije za goste promašuje, također Radusin u 14. minuti; a u 15. minuti Rožajac šalje loptu tik pored desne vratnice domaćeg vratara. Zlatno pravilo, kad ne iskoristiš da odmah primiš, potvrdio je Radajić dvije minute kasnije, golom za 2:0 a u narednoj minuti i Alfirevića za 3:0.
Do kraja poluvremena nije bilo više prigoda za golove, igralo se uglavnomna polovici domaćina ali bez većih opasnosti po njihov gol.
U nastavku je na terenu postojala samo jedna momčad, domaći Inero. Izuzmemo li dvije polu-prigode Drndića iz 26. minute te Sandića par minuta kasnije, gosti su manje više statirali, dok su domaći zabijali kao od šale.
Najprije je za 4:0 pogodio svojim drugim golom na utakmici brzonogi Alfirević u 29. minuti, da bi Radmilo u 33. i Mijatović svojim drugim golom u 38. minuti povisili na 6:0. Točku na "i" stavio je Huljev minutu prije kraja.
Sve u svemu, potpuno zaslužena visoka pobjeda domaćina.


Strijelci:
1:0 Mijatović 12. minuta
2:0 Radajić 17. minuta
3:0 Alfirević 18. minuta
4:0 Alfirević 29. minuta
5:0 Radmilo 33. minuta
6:0 Mijatović 38. minuta
7:0 Huljev 39. minuta


IGRAČ UTAKMICE: Denis Mijatović

MNK INERO : Talijančić, Radajić, Budimir, Veličković, Podlipec, Radmilo, Alfirević, Gudelj-Velaga, Bonković, Huljev, Mijatović, Čupić.
TRENER: Mario DEPEDER

MNK POTPIĆAN 98 : Funčić, A.Mavrić, Rožajac, K.Drndić, J.Mavrić, Ad.Fejzić, Sandić, Hadžić, Al.Fejzić, Miočić, Radusin, Hoxha.
TRENER: Jasminko MUJIĆ


Post je objavljen 08.12.2007. u 20:03 sati.