Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broduboci

Marketing

Sve najbolje

Evo 'vako ekipa, slušajte me pozorno!

Kako je upravo u tijeku mjesec prosinac, za neke najlipji misec u godini, a za neke druge kako-tako, o ukusima se ne raspravlja je li tako, a istodobno uzimajući u obzir neke integrirane jednadžbe, treći Newtonov zakon i diferencijalni račun, odlučio sam se na slijedeći korak.

Na sto tisućiti klik - ovaj blog, "Brod u boci" se zatvara!
Dosta je bilo!





Hej, hej, šala, šala...nemojte mi odma povirovat!!!
Daklen, vako lipi moji. Stvari ipak stoje malo bolje. Vrijeme je darivanja.
Pa kad je već tako, odlučio sam vam dati nešto na dar. U stilu moga imena, ha ha!
Nisam neki materijalno naročito potkožen tip, ali neke stvarčice se ipak mogu napraviti.





Naime, ovih dana sam bio vrijedan (hm...) pa sam dao sebi u zadatak da na jedan CeDe (bez Vite!) posložim kolekciju najboljih slika koje su nastale u posljednjih godinu i nešto više dana, uglavnom od lipnja prošle godine od kada i pišem ovaj blog.
Dakle za moje najvjernije čitatelje i komentatore, pa budući da je kako rekosmo vrijeme darivanja, tako i za moje malo manje vjerne, pa čak i nevjerne čitatelje, kompilacija "The best of Brod u boci" je konačno ugledala svijetlo dana. Ima tu otprilike tristotinjak fotografija u "originalnom pakiranju". Većina je bila objavljena na blogu u običnim "malim" dimenzijama, a sad ih evo imam čast predstaviti i na ovaj način.





Naravno, nisu to vrhunska umjetnička djela, ali sve u svemu, ja sam zadovoljan, ima tu preko nekoliko sasvim pristojnih fotografija.
Stoga, ako ima zainteresiranih, rado ću vam darivati po jednu kopiju CeDEja.
Za ekipu iz Splitsko-kaštelansko-trogirskog bazena ćemo naći neki ad hoc modus operandi dostave, a moje posebno drage čitatelje iz ostalih jadranskih županija, a posebno kontinentalce, molim da mi ostave svoje adrese, ako je moguće pa ih planiram poslati poštom prije božićno-novogodišnje navale.





E-mail adresu znate - broduboci@net.hr, javite mi se slobodno, neće mi biti krivo! Ajmo, navali narode, još malo pa nestalo!


Post je objavljen 09.12.2007. u 19:18 sati.