Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teenmusic

Marketing

SVJETSKA TURNEJA SPICE GIRLS


SPEKTAKLOM koji, između ostalog, uključuje 20 plesača i 15-ak promjena kostima konačno je počela tromjesečna glazbena priča koja će svakoj od članica nekadašnje teen atrakcije donijeti oko 10 milijuna funti. Nekoliko desetaka tisuća raspjevanih fanova u Vancouveru pokazalo je da se isplatilo mjesecima uoči turneje šetati po svijetu i ponavljati floskule o "prijateljstvu koje nikad ne završava", no djevojke su, vjerojatno po prvi put u karijeri, i kritikama opravdale svoj po mnogima precijenjeni glazbeni povratak.

Prvo što su kritičari, ali i obožavatelji primijetili kod okupljenih Spice Girls svakako je izgled - zahvaljujući Robertu Cavalliju više ne izgledaju kao skupina transvestita, pa je dvosatni koncert proglašen i modnim spektaklom, koji uključuje nekoliko desetaka glamuroznih, ali i izazovnih kostima.

Mel B, Victoria, Mel C, Emma i Geri otpjevale su najveće hitove s tri albuma koja su snimile, a odmah nakon koncerta pojavile su se spekulacije da su Spice Girls, baš kao u danima najveće slave, pjevale na playback, što je u ovako velikim koncertnim arenama čak i protuzakonito. "Sve su djevojke pjevale uživo, bez matrica i back vokala", odmah je reagirao glasnogovornik grupe.




Post je objavljen 08.12.2007. u 15:16 sati.