Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vstsi2

Marketing

Brucošijada - Post scriptum


Dragi kolegice i kolege sretan,
nakon što su svi novinari rekli svoje:


Prva prava brucošijada mladog Veleučilišta u Šibeniku
(Ante Pancirov)

Slobodna Dalmacija:
(N. Urukalo)



Novi tjednik

vrijeme je da se iznese studentsko viđenje cijelog ovog događaja - studentskog događaja godine! thumbup

Vrata hotela Krka otvorila su se nešto prije 21h a nakon samo sat vremena prostor je bio popunjen. DJ MengRen otvorio je ovogodišnju brucošijadu u r'n'b ritmu a nakon njega nastupio je DJ Bake kao odlična uvertira Gegi i njegovom Picigin bendu.



Gego je, sasvim očekivano, doveo atmosferu do usijanja i rasplesao 600-tinjak posjetitelja koji su svojim prisustvom potvrdili činjenicu da gradu očajnički fali zabavnih sadržaja. Cijelo vrijeme mogla se osjetiti pozitivna vibra koja se širila sa stagea jer su dečki uspjeli ostvariti komunikaciju sa svojom studentskom publikom i na taj način učiniti ovu brucošijadu nezaboravnom:







Nakon Gege i piciginaša na red su došli narančasti, grupa Oranž:



Kako je organizator prijavio ovaj događaj do 3h, live svirka je potrajala do 2:30 te je na kraju DJ MengRen zatvorio je ovaj odličan event kratkim r'n'b setom.

Sve u svemu, cijene pića bile su više nego popularne - kako i priliči jednoj brucošijadi, studentima su bila na raspolaganju 3 šanka pa su bez većih čekanja mogli dobiti piće.
Redari su jako dobro obavili svoj posao jer su odmah reagirali na zanemariv broj "incidenata". Nikakva veća šteta nije počinjena, studenti su se jako dobro zabavili i još jednom jasno i glasno dali do znanja da bi bilo krajnje vrijeme da se kulturni i zabavni život u ovome gradu pomakne s mrtve točke...

Za jedno mlado Veleučilište kao što je naše - ovo je zasigurno veliki događaj.

Na kraju možemo samo reći - svaka čast organizatoru i jedno veliko hvala!

thumbup



Post je objavljen 08.12.2007. u 13:40 sati.