Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lakshesedishe

Marketing

Sometimes…i just wonna fly away and never come back…

evo i kod mene novog posta...nisam pisala već kojih mjesec dana...i evo...sad vidite kai dosada radi s čovjeka...pišem post...;)
nebude dugi... jer nema baš puno toga novoga, tj nema ničeg novoga, al valjda budem se nekai zmislila kai napišem. prvo...alex ima new blog... komplicirana mu je adresa....evo vam je...nadam se da budem dobro napisala evo...alexov blog komentirajte mu malo... al ne puno...lol...i da...ja nemam priš pod desnim okom, i nadam se da budeš to zbrisal.
i tak...bliži se kraj škole...tj kraj nastave...zaključivanje ocjena..itd... ajd...nek čim prije završi... jedva čekam novu godinu...Božić i to...al još neznam de budem za Novu...al budem se s nekim dogovorila...valjda...=)
ovu sam subotu bila v šampionu...super je bilo...tak sam se naplesala...joj...hehe...ujak mi je slavil ročkasa...pa smo išli tam...i onda starci doma a mi v šampion..hehe... i ujak mi se je malo napil...i pela nas doma i policija nas je zaustavila...hehe... onda nije mogel najti vozačku...a ja se počnem smijati...heh...i onda ju je konačno našal...i nisu mu dali alkotesta =(...jaj...a šteta...baš nas je sve zanimalo kolko je spil...al oke....hehe... eto...ja mislim da je to to...sve kai sam napisala...heh... ak se još nečega sjetim...napišem...a ak ne...onda bude tak ostalo....da...promjenila sam pozadinu...opet...več par put od zadnjeg posta...al više nebudem...nisam mogla najti dobru stranicu s dizajnima...al oke... evo...to je to... ajde...bokić...pa-pa...kissi kissi


Post je objavljen 08.12.2007. u 11:20 sati.