Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srcenijekamen1

Marketing

..."Ne prođe ni jedan sat u danu da se ne sjetim Toše..."

U jednom našem tjedniku objavljen je intervju sa pjevačicom, tekstopisateljicom i glumicom Antonijom Šolom. Ona govori o svojim osjećajima i tuzi zbog Tošine smrti. Osim poslovne suradnje i privatno su se jako dobro poznavali i bio joj je poput brata. Žao nam je što nećemo čuti više dueta poput pjesme:"Volim osmijeh tvoj".

-..."Sjetim se Toše svaki sat u danu. On je moja vječna inspiracija, ne samo za glazbu, nego i za život..."

O MEDIJIMA
-..." Nije lijepo da novine iskorištavaju tuđe tragedije da bi povećale svoju nakladu. Ljiljana je napravila sve za Tošu i sve po njegovoj želji. Uvijek ga je štitila. Ne osvrćem se na priče koje se sada plasiraju samo zato da bi se novine prodavale. Ružno je kada netko želi zaraditi na tuđoj nevolji. Svi koji to rade moraju znati da će im se sve loše namjere vratiti u životu kao bumerang. To je neizbježno...."

O ZAJEDNIČKOJ SURADNJI
-..." Sudjelovali smo na duetu "Volim osmijeh tvoj". Trebali smo napisati još jednu pjesmu, ali nismo stigli. Dovršit ću je jednom, nadam se, uz pomoć našeg zajedničkog prijatelja Miroslava Rusa, kad budemo spremni za to..."

O POSLJEDNJEM KONCERTU
-..." Bila sam njegova gošća na humanitarnom koncertu u Skopju. Bila je posebna atmosfera. Toše je koncert otvorio pjesmom "Igra bez granica". Bio je sjajan kao i uvijek, s divljenjem sam ga slušala. Otpjevali smo naš duet i morala sam mu obećati pred 25000 ljudi da ću napisati pjesmu o sjajnoj atmosferi na koncertu. Sad mi dosta njih piše iz Makedonije kako moram ispuniti dano obećanje. I ispunit ću ga. Tu večer Ljiljana se nije dobro osjećala i Toše se jako brinuo za nju. Kada su ga zvali na bis, čula sam kako mu govore: "Idi otpjevaj još jednom 'Srce nije kamen', a on je odgovorio:"Radije bih još jednom otpjevao 'Igru bez granica', na kraju koncerta sam ga zagrlila, a on me primio za ruke i zadnje što me pitao je bilo: "Antonijice, jesi li sretna?"
Rekla sam: "Da!"


..." Naučila sam o Toše da trebam biti skromna, znati oprostiti, imati puno ljubavi, vjerovati i biti odgovorna..."

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 08.12.2007. u 10:58 sati.