Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malabestija

Marketing

zadnje što nam treba sad bi bila tuga

slucajno pogledan statistike svog bloga i kad ono broj objavljenih postova=100......jeeeeee,ko bi reka,a prvi post je napisan 3. misec iu 1006. godini...davno je to bilo,onda sna pisala svaka 2 dana pa novi post,još mi nije jasno odakle mi inspiracija.

nego da pocmen nešto ozbiljnije...
neko mi je rekla da je ovo vrime mojih promjena...uvik u ovo doba želin napravit neku promjenu,na sebi i u svom životu.kad malo bolje razmislin pa to je stvarno tako,posljednje 3 godine.
te moje odluke za promjenama rezultirale su trenutnom sricom,trenutnim zadovoljstvom,drugacijeg osjecaja...a vec nakon samo par dana sve se vrati u kolotecinu,jer ništa ucinjeno pod našim planom ne može dati rezultat promjene u mom životu (našem životu),jer se uvik,ali baš uvik vracamo u staru kolotecinu,bez ikakve promjene,ali lipo nam je znamo to oboje.
samo san tila ovin postom reci da 2007./2008. godina nece biti takva,to mi ne triba,besprotrebno živciranje i puno suza..ne to nije lako podnit,ali ti misliš da sna to napravila s guštom...varaš se.
jedina veca promjena koju san napravila u životu je lito 2006 godine,tada san prvi puta u životu shvatila da je život jedna velika putanja puna uspona i padova koji nas i održavaju na životu......i da je život samo jedan,da bi bija lip,moramo se sami potrudit.


ups,ipak se nešto prominilo..novi dizajn


Post je objavljen 07.12.2007. u 23:43 sati.