Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mymagicworldmia

Marketing

1. poglawlje // 2.dio

Izišla sam iz škole i sjela sam na prvu klupu, sjedila sam i čekala da neko od profesora dođe po mene da me upute sa školskim pravilima jer nisu stigli kada sam došla. Znam da me čeka neka vrlo stroga kazna, i spremna sam je odslužiti.
Napokon je i prof. Rockifski došla po mene.

-''gospođice McLean, molim vas da pođete za mnom''

Ja sam ustala i bez riječi krenula za njom. Čula sam samo naše korake, pokušavala sam zapamtiti put jer mi je dvorac još uvijek bio nepoznat. Išli smo u veliku dvoranu, i zaustavili se točno na sredini dvorane. Profesorica je zamahnula štapićem i ploča na kojoj sam stajala se počela dizati.
Nalazila sam se u ravnateljevom uredu, on je sjedio za svojim stolom i neprestano je lupkao prstima po stolu. Prisla sam i sjela u stolicu ispred njega, ugodno sam se smjestila.

-''dakle gospođice McLean, nadam se da ste…''-počne on laganim glasom
-''vidite profesore, ja sam svjesna svoga postupka…''-prekinem ga brzo i uvjerljivo
-''ja se nadam da je tako, znate da ćemo vam roditelje obavijestiti o ovome, da ćete imati kaznu i naravno opomenu pred isključenje''
-''ko da ih je briga''-promrmljam sebi u bradu
-''nešto ste rekli gospođice McLean ?''-upita me hladno
-'' NE, nisam ništa rekla ! ''- brzo slažem
-''dobro onda nadam se da ste shvatili, jer stvar je veoma ozbiljna, dobio sam pismo iz Ministarstva da vas možemo zadržati u školi. Ali zapamtite da vam ovo nije škola ''Rendezvous'' ''

Ustala sam i krenula da se spustim dolje iz ureda, i stanem na istu onu ploču na kojoj sam došla i 3 puta sam mahnula štapićem onako kako je i profesorica mahnula. Lagano sam se spuštala dolje na ploči, na lice sam nabacila lagani smiješak, iako ne shvaćam ni sama sto je bilo smiješno.

Čula sam zvono, zvonilo je za kraj sata, primijetila sam da svi veoma oprezno prolaze pokraj mene, shvatila sam da svi već znaju za Kate, ali me iskreno bilo i briga. Primijetila sam May u daljini sa prijateljima i željela sam je dozvati, ali nešto u meni se slomilo u meni i nisam mogla. Samo sam se okrenula i zaputila sam se prema društvenoj kuli…

E da…. Malo dug sta ne ??? maa da…ae dobar je waljda… e Ameli ima je sada bolje ??? nadam se da je …. A imaš prawo ja jesam prewise lijena…ali potrudila sam se sada…sta ne ??

E da likowe ubacujemo u drugom postu, a sto se tiče o staroj školi wiše o tome ćete swi saznati u 2. postu


Pozz washa Mia McLean


Post je objavljen 07.12.2007. u 20:05 sati.