Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/circleofdeath666

Marketing

Thousand different path...I chose the Devil's path...Never shall the sun kiss my face...And caress me with his burning light

CRNA MISA

Crna misa je inverzija kršcanske mise.
Koristi se u mračnim sotonistickim obredima. Molitve se izgovaraju natraške, križanje se obavlja lijevom rukom, a sljedbenicima se utiskuje žig ispod lijevog ocnog kapka da bi postali slijepi za božansku svjetlost.

Crne mise, na kojima se na oltar prinose žrtve u krvi, najčešće se pretvaraju u vulgarne orgije na kojima se masovno siluju djevice.
Prva Crna misa o kojoj postoji pisani trag održana je u sedmom stoljeću kada je, prema izveštaju Crkvenog savjeta u Toledu, crkva objavila Misu
smrti. U tom mračnom obredu, svećenik se nije molio za spas duše mrtvog čoveka kako bi ga izbavivio iz Čistilišta, već je živog čoveka poslao u smrt!
Misa se izvršava u siromašnim crkvama, na periferijama francuskih gradova. Sličila je katoličkoj crkvenoj misi, ali je svećenik posvećivao crnu trouglastu hostiju i, umjesto vina, koristio vodu sa izvora u kojoj je bila potopljena nekrštena beba. Krajnji rezultat je zapanjujući - smrt određene žrtve!


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Crna misa je bila najpopularnija u 17. stoljeću, u vrijeme francuskog kralja Luja XIV. Služila je da bi se prakticirala crna magija i da bi se na ljude bacali čini. Posebno je bilo popularno spravljanje ljubavnih napitaka i otrova, koje su najviše naručivale dame iz francuskog visokog društva.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Madam La Vuazon

Jedna od najpoznatiji sljedbenica Crnih misa, astrologinja Madam La Vuazon ilegalno je vršila abortuse i izopačenu klijentelu blisku dvoru francuskog kralja, redovito snabdjevala djecom u svrhu seksualnog iživljavanja.
Tijkom tih monstruoznih Crnih misa krv žrtvovanih beba bila je korištena umjesto vina, a njihovo meso bilo je uzimano kao hostija. Zaređeni svećenici izgovarali su riječi katoličke mise unazad, obrćući raspelo naopako i koristeći se crnim umjesto bijelim svijećama. Svijeće su pravljene od ljudskog loja, a u kući Madam La Vuazon nađena je peć za topljenje, koju je, kako je na suđenju priznala, koristila za spaljivanje ostataka žrtvovanih beba i pobačenih fetusa!
La Vuazonova je uhapšena 1679. godine zahvaljujući specijalnoj uredbi francuskog kralja Luja XIV, koji je, pod pritiscima javnosti, odlučio da stane na put mnogobrojnom trovanju francuskog plemstva. Istraga je krenula od mnogobrojnih trovanja na dvoru i oko njega, ali je uskoro stigla do magije i crnomagijskih ritala. La Vuazonova je nakon duge i teške istrage, 1680. godine osuđena na smrt i spaljena na lomači.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Welcome to the abandoned land
Come on in, child; take my hand
Here there's no work or play
Only one bill to pay



Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


cool slika...sad bu opet šljiva prigovarala da ima prepuno krvi...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Angel of Death
Monarch to the kingdom of the dead
Sadistic, surgeon of demise
Sadist of the noblest blood


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


I za kraj video...jedan i jedini Arch Enemy...i Angela Gossow...
I worship this Fucking bitch...




Evo ljudi to bi bilo sve za danas...drugi tjedan ide post posvećem mojem Fallen Angelu..mojoj naj frendici...jedinoj Pauli..je njezin je komp u virusima pa onda ne bi mogla videti post..ah jbg..i sooryte kaj ne pišem postove o tome kaj mi se događa i that shit...nemam ja tak zanimljiv život ko vi..ipak mi je crna misa draža...heh...pozz


By:

Angel of Death

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Post je objavljen 07.12.2007. u 20:10 sati.