Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/martinamario1

Marketing

Evo novi postić

Hi! di ste ljudi?, zapravo, di sam ja?! nema me već 4 dana il tak nešt.
evo sad slušam iritantne pjesme Tokio Hotela, nažalaost. evo sad sam posjetila Mateja i Dejana. dečki, blog vam je odličan i imate više postova neg što sam ja imala u prvih mjesec dana. svima preporučam da posjete Mateja i Dejana. blog je odličanpartylud.
svima, koji znaju i neznaju, kaže da je Magdaleni, mojoj nećakinji, izbio prvi zub.smijeh.
u četvrtak smo pisali biologiju i dobila sam 5. nije da se hvalim jer stvarno nisam učila, sam me mama jednom iz knjige pitala i ništ više. a i knjiga mi je maaalo pomogla. jadna elena sama u zadnjoj klupi sjedi pod hrvatskim. čos je u bolnici pa želim da što brže ozdravi. svakako mi posjetite Aun i Elenu. mislim da je adresa prava. nemojte zaboravit moj 7.b razred, a ni Silviju. oni su sve što imam, mislim, u linkovima, ne u životu. u životu imam puno važnijih stvari kao npr. obitelj, prijatelji, rodbina, moji kućni ljubimci itd...
mislim da sam napisala sve važnije ali ima tu i nevažnijih stvari kao npr. škola, sve što je u njoj, osim prijatelja naravno, čitanje glupih knjiga i ima još puuuuuno toga... da sad ne nabrajam.
evo sad mi je upravo došla nećakinja MAGDALENA koja mi je važnija i od čega, pa čak i od nekih prijatelja. sorry vi oni na kojih se to odnosi, ali vi na kojih se to odnosi ne znate da se možda baš na vas odnosi tak da se nemate šta ljutit.
bye-byemahwavecerekkisscerekwavemah!!!!!!

Post je objavljen 07.12.2007. u 19:28 sati.