Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thompson831

Marketing

SAMO JEDAN DAN I NOVI POST

Image Hosted by ImageShack.us

ZADNJE PIĆE MODROG KAPETANA Luka Modrić na posudbu?
Potvrda priče o odlasku Luke Modića u Chelsea, pa na posudbu u nizozemski PSV Eindhoven, došla je i iz srpskih menadžerskih krugova, piše Večernji list.
Srpski menadžer Vlade Lemić i osobni prijatelj Romana Abramoviča godinama posreduje u prodaji i posudbi igrača između dvaju bratskih klubova – Chelseaja i PSV-a.
Lemić je iz Chelseajevog Inkera u London već doveo Mateju Kežmana, Arjena Robbena te Brazilca Alexa, a ode li u Nizozemsku, Modrić bi se trebao pridružiti još jednom Abramovičevom igraču – mladom Srbinu Slobodanu Rajkoviću.
Priču potkrepljuje i podatak da je Luka privatnim avionom kompanije Air Pink, koja je u vlasništvu biznismena Željka Mitrovića, letio iz Zagreba u London i Eindhoven...
U cijeloj priči poprilično smeta namjera da netko igrača kao što je Modrić daje na posudbu, no poznajući naviku Engleza da novake guraju u stranu dok ne prođu razdoblje prilagodbe, to i ne bi bilo veliko iznenađenje.
Aktualni prvak Nizozemske je ispao iz skupine Lige prvaka i natjecanje će na proljeće nastaviti u Ligi UEFA-e, dok se u prvenstvu bori s Ajaxom i Feyenoordom za novi naslov.
U svakom slučaju, Mamićima se smiješi najveći transfer u povijesti kluba, a Luki igranje u punoj jačoj ligi od HNL-a. Barem do ljeta. Prošao je Bosnu, Zaprešić... pa valjda može i Nizozemsku.
PRAZNOVJERJE ILI...? Bilić odbio Bad Tatzmannsdorf!
Ljutit što je HNS izabrao kamp Vatrenih na EURO-u bez njegovog znanja, izbornik je otputovao u Austriju potražiti novu lokaciju – u blizini velikog grada, a ne u 'nekoj pustari na rubu šume'. Slavena Bilića poprilično je razljutila odluka HNS-a da Bad Tatzmannsdorfu proglasi kampom hrvatske reprezentacije na EURO-u. Nije još poznato je li uzrok praznovjerje ili praktičnost, izvjesno je tek da izborniku HNS-ov izbor nikako nije legao. Izolirano mjestašce sa 1500 stanovnika previše, čini se, podsjeća na prošla nesretna iskustva Vatrenih, kada su na SP-u 2002. i EP-u 2004. i SP-u prošle godine prebrzo ispadali s natjecanja. Zbog toga je Nane odlučio obići Austriju, provjeriti još nekoliko lokacija koje su po položaju i ostalim karakteristika sličnije njegovoj viziji i planovima za veliki posao na EURO-u sljedećeg ljeta. Na put je krenuo i Nikola Jurčević koji je veliki dio nogometne karijere proveo upravo u Austriji. "Taj kamp je dobar, ali nismo ga još izabrali za bazu. Ne bismo inače sad ponovo putovali u Austriju", izjavio je Jurčević Večernjem listu, dok izbornik nije želio odgovarati na pozive, ljutit jer su u HNS-u rastrubili da je Bad Tatzmannsdorf konačno odredište reprezentacije. Jedno od mogućih nogometnih domova Hrvatske na EURO-u mogao bi Wolfsberg, grad s 25.000 stanovnika, stadionom i smješten sedamdesetak kilometara od Klagenfurta u kojem igramo s Njemačkom i Poljskom.
Dosad je Bilić pokazao da zna što radi i možda bi bilo najbolje sve prepustiti njemu.
Image Hosted by ImageShack.us
TAG this image


Ronaldinho ne želi s Modrićem
Brat i menadžer jednoga od najboljih nogometaša na svijetu, Roberto de Assis, izjavio je za La Gazzetta dello Sport kako Ronaldinho nema namjeru ove zime prijeći iz Barçe u Chelsea.
"Nikada nismo niti kontaktirali s Chelseajem i nemamo namjeru. Moj brat želi potpuno kontrolirati svoju buduću karijeru, a Barcelona mu je prioritet", rekao je Roberto de Assis

NEĆU PISATI POST DOK NEBUDEM IMAO 250 KOMENTARA ROK JE MJESEC DANA AKO NEBUDE ONDA BRIŠEM BLOG

Post je objavljen 07.12.2007. u 17:45 sati.