Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/loverlygirl

Marketing

Drugi pogled na život!

Današnji naslov inspirirao me jednom pjesmicom koju sam našla na blogu cure sa jahanja. Pjesma ide ovako.......font>THE MOST BEAUTIFUL AND PRECIOSUS THINGS IN LIFE CANNOT BE SEEN AND TOUCHED - THAY CAN ONLY BE FELT BY THE HEART! Kad sam to pročitala čudno sam se osjećala. Kao da me to stvarno u srcu dirnulo. Srce je izvor života,i naravno bez njega se nemože živjeti ali isto ono može "puknuti i slomiti se" u bolnim trenucima i tada su sa nama oni koje najviše volimo. Iako ja nisam još doživjela neku stvarnu bol u srcu ,onu bol kao da si se srce raspuknulo na dva dijela. Možda to niti ne bih htjela osjetiti. Inače...............Završio je još jedan tjedan. Ostala su još samo dva do završetka škole,što se ja iskreno nadam da se svi tome veselimo. Jučer mi je moram priznat bilo lijepo na treningu. Mislim nisam baš bila zadovoljna sa mojim konjem Bambijem koji je bio malo lijen i nije mu se dalo ništa raditi. Ali je bilo fora jer nam je trener govorio o događajima sa natjecanja i kako su mali poniji skakali prepone višlje od 1m. Meni je to fascinantno,ali znam da i nešto maleno i nešto što nije jako i veliko poput onih konja za prepone,uistinu može preskočiti neku visoku preponu. Ja vam savjetujem ako nikad niste jahali konje ,probajte jer je to takva predivna životinja koja ti može biti i najbolji prijatelj. Iako nemože govoriti on če te stalno slušati i suosjećati s tobom. To je nešto što nikada nećete zaboraviti. Bez obzira dal znate ili neznate jahati uvijek vas netko može povesti na konju ,iako to i nije to kad te netko vodi ali je isto jako lijepo. Ja sam prošli mjesec vodila svoje prijatelje iz razreda da vide konje. Mislim oni su bili presretni što mogu barem hraniti te konje. Nisu naravno smjeli ulaziti al su ih bar kroz ogradu nahranili. Evo ja bi mogla ovako cijelu večer al vas neću više daviti ako vam ovo nije bilo zanimljivo.
Idem ja ,al ću vam staviti još par pjesmica koje su isto jako lijepe...............

POGLEDAJ U NEBO I VIDJET ĆEŠ ZVIJEZDU U KOJOJ TE ČUVAM DALEKO OD SVEGA. POGLEDAJ I ŠUTI MA GDJE BILO DA SI, DA UZDAH NAM ČEŽNJE ZVIJEZDU NE UGASI..

I PROMISE I WILL NEVER FORGET THE DAY WE KISSED OR THE DAY WE MET. THE SKY MAY FALL AND THE STARS MAY'S TOO, BUT IN THE END I WILL LOVE YOU

... NITKO MI NIJE REKAO KAKO SE RASTATI, A DA NE BOLI. NITKO MI NIJE REKAO DA SE RUŠE SVJETOVI, DA STUDEN U MENE SELI. NITKO MI NIJE REKAO DA KAD HLADNE KIŠE LIJU, DA TO SUZE PADAJU. NITKO MI NIJE REKAO KAKO PREBOLJETI ODLAZAK...

POD KOCKOM LEDA NEKA ME ZALEDE, A KAD NAĐU LIJEK ZA TUGU, NEKA ME PROBUDE, NEKA MI SAČUVAJU MLADOST I LJEPOTU, JER MOŽDA ĆEŠ ME VOLJETI U NEKOM DRUGOM ŽIVOTU.

Post je objavljen 07.12.2007. u 16:49 sati.