Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

NEPAŽLJIVI ALIBABIĆ! :)

Hello!
Napokon petak..ne može bolje!!!!!!!!!!!
Baš sam dobro raspoložena..petak je,No Name su prošli u finale i izgleda da su prvi u grupi i još Danijel kaže kako će album možda izaći i u Hrvatskoj i možda će ići na Hrvatski radijski festival..joj..NE MOŽE BOLJE!!!!!!!!!!!!! TAKO SAM SRETNA!!!!!!!!!!!!!!!
Popodne idem na kavu,onak malo da se odmorim od svega. Preko vikenda moram dobrano zagrijat stolicu,imam još 6 ispita i sutra van..jeeeeeeeee!!!!!!!!!
Evo nešto o Danijelu..Daki,čuvaj nam se!
Pozz&pusa

HIT FOTO! NEDJELJA, 2. DECEMBAR, PODGORICA
Image Hosted by ImageShack.us

NEPAŽLJIVI ALIBABIĆ!

Danijela Alibabića umalo nije udario auto, kada je nasred jedne od najprometnijih podgoričkih ulica odjednom stao kao ukopan. I prolaznici i vozači začuđeno su gledali u Danijela, koji je stajao nasred raskrsnice i zamišljeno gledao u mobilni telefon. Tek pošto je jedan od nervoznih vozača zatrubio, mladi pjevač je shvatio gdje se nalazi i brzo se popeo na trotoar. Da li je u pitanju važan poslovni dogovor ili ljubav preko žice, nijesmo uspjeli da saznamo ali budući da je ispao iz daljeg takmičenja u emisiji "Plesom do snova" i da je razdvojen od svoje djevojke, zbog čega je poprilično rasejan, sreća pa se sve dobro završilo.

Post je objavljen 07.12.2007. u 13:41 sati.