Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivanrakitic

Marketing

Rakitić: Volim starije žene! HE HE

Da Hrvati pomalo osvajaju Otok, jasno je već neko vrijeme, no isti se trend, čini se, ponavlja i u Njemačkoj. Članovima Bilićeve vrste iz dana u dan sve više raste cijena, njih se respektira i prati, a nogometni svijet je shvatio da i nakon Davora Šukera postoji moćna Hrvatska, spremna da pomrsi račune velikima.
Tako je ovih dana pod svjetlo reflektora došao i najmlađi pripadnik Vatrenih, Ivan Rakitić. U velikom razgovoru za Sport Bild, pod naslovom "Volim starije žene", Ivan je progovorio o svemu.
Dug i zanimljiv razgovor započeo je podsjećanjem na švicarsku ljutnju zbog odbijanja igranja za njihovu reprezentaciju, a nastavio se sve osobnijim pitanjima koja baš i nemaju veze s nogometom.

"Na početku su se Švicarci ljutili, ali sada je sve pomalo otišlo u zaborav."

"U Gelsenkirchenu ne živim kao neženja u hotelu, već sam kupio stan od 149 kvadrata u kojem zasad živim sam. Isto tako sam sâm išao u prodavaonice i dovozio namještaj. Čak sam ga sam i sastavljao. Nakon treninga sam išao kući i šarafio."

"Ne mogu reći da moja idealna djevojka mora biti crna, plava ili nešto slično. Bitno je da se dobro povežemo i razumijemo, a idealno bi bilo da niti ne zna da sam nogometaš."

"Rado bih proveo dan s Kućanicom Evom Longorijom, ona mi se sviđa. Volim starije žene, čak i one preko 30."

"Ja sam poprilično poseban tip. Kada odem frizeru prepuštam se njemu. On je zaslužan za plavu boju kose, ali naušnica je bila moja ideja. Dok sam bio s roditeljima nije mi palo na pamet staviti naušnicu jer mi je tata rekao da bi me izbacio iz kuće. Sa sedamnaest sam otišao od kuće i odmah je stavio. Rekao mi je poslije da jedan mladić tako ne bi trebao izgledati, ali se na kraju ipak morao pomiriti s tim."

Za kraj, Ivan je otkrio i gdje će slaviti Božić:

"Ovog Božića ću ići u Bosnu. Slavimo na pravi hrvatski način, dan provodim s obitelji, doručkujemo, idemo na misu, a za večeru je riba. Navečer idemo na polnoćku, a tada na red dolaze odojak, pa pokloni."
(www.net.hr)


Post je objavljen 07.12.2007. u 09:48 sati.