Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rkbelveder

Marketing

Promijenio sam se....

Evo da s eajvim nakon pun kurac.... Nemam više volje da pišem ovaj blog. Dok je trajalo je bilo super.. A i sad mi je dobro... Evo imam super curu koju volim najviše na svijetu. I sad skužim da nisam niakd napisao post samo posvećen njoj... E pa sad ćemo to riješit...

Moja cura Sanja :) je najbolja na svijetu. Ja je volim najviše na svijetu. I odkad sam sa njom meni je suuuuuuper u životu... U školi sve za 5, al doslovno. Kod kuće sve za 5. Čak se više i ne svađam sa bratom. Ćale se sito više ne svađa samnom. Imam para ko blata. Al ne trošim ja to.. Stavio ljepo na banku i čeka da se iskoristi. Počeo sam se opet bavit sportom što je velik +. Šta da vam kažem, mislim da je to sve zbog nje. Mislim da sam se ZALJUBIO. Ne vidim se sad nigdje drugdje nego sa njom. Sad sam malo pretjero al ajde. JA sam vrlo romantičan što je velik - u svijetu muškaraca gdje svako čeka da sjebeš da te može zajebavat. Al to se sve polako počelo mijenjat.. Svi koji zajebavaju će učit preko praznika a ja ću ljepo drkat kurac..
U biti da se vratim. JA nemogu dane vidim svoju curu svaki dan. KAd s ene vidimo jedan dan onda već umirem, nakon tri dana sam umro. al ajde opet pretjerujem. MALO se moram kontrolirat, a to je teško kad sam oko nje..

I to bi bilo to. Malo osvježenja za ovaj blog ludi.

Pozdravi od Mafije Alien..................

Post je objavljen 06.12.2007. u 21:13 sati.