Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/improvisation

Marketing

....dosadno mi je.....cry
stara je bila na roditeljskom i popizdila kad se vratila kućpuknucu...ne smijem van-NIKUD, ne smijem na laptop al kad njih normalno nikad nema kod kuće pa sad pišem, ne smijem spavat popodne..to mi je najteže palo...headbang
da, već dugo nisam niš dubokoumno napisala ...pa sam opet potaknuta zbivanjima napisala neš dubokoumno..mislim, već dugo nisam..pa moram malosmijehthumbup
dakle,
Parodija na ljubav!!!!!

kak je to zovem –kuja-veze. Taj se odnos temelji na primanju i davanju, naravno ne ljubavi već nekih tjelesnih tekućina…dakle, moja teorija je da takve vrste odnosa mogu savršeno funkcionirat ako se prije toga dogovorite oko svih detalja..znači 1.) pravilo je da nema zaljubljivanja i ostalih patetičnosti..već isključivo zabava to je i najvažnije pravilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dakako treba dodat i sakrivanje te kuja-veze jer nitko do nas ne želi ispast kurva..da! al takvi odnosi su zapravo parodija na ljubav. Oni ismijavaju sve što bi ljubav trebala biti.. svi zamišljamo ljubav u početku kao nešto jedinstveni, čarobno i čisto..da..ali na kraju ispadne da kuja-veza pobije sve te teze..i onda postavljam pitanje:koja vrsta veze je isplativija ljubav-veza ili kuja-veza??
Pa ljubav-veza je nešto jako lijepo i rijetko dok su kuja-veze učestalije one idu po principu čist račun duuuugooooo hvatanje. Mislim da se sve više svi okrećemo kuja-vezama iz razloga što niko neće patit zbog par lijepih mjeseci. Svi ljubav ostavljamo nekim sretnijim ljudima..oni su to više zaslužili nego mi!!..ne nije istina..možda smo nekim svojim postupcima zaslužili da nam se takve ružne stvari događaju..ali hvatanje je još gore..mislim, u početku je zanimljivo ali nakon nekog vremena makar ja, dobivam dojam da mi je tim načinom života život samo prazniji i zapravo dolazimo do zaključka da svi trebamo ljubav na ovaj ili onaj načim, bili mi u čvrstoj vezi il nečemu što samo na nju nalikuje..svi želimo ljubav,a opet od nje bježimo…dal se isplati riskirate...smatram da se ne bismo trebali bojati promjena ili se njima opirati jer ne znamo kako dobre mogu biti… ali zašto uporno bježimo..?????????

...nadam se da ste ponovo uživali u mom pametovanju, a ak ne, ništa za to...


da i dobila sam par zakon slikica...pa pogledaj te..

šogorica, teysi i ja-baš smo jepe..naughtynaughtynaughty
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ana, sara, tina, ja i ivina noga...thumbup
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

deadpijemoparty kod tople vode...ma važmo da se ograda vidi..nas ko jebedead
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

evo malo čudna slika-pa ne možemo baš uvijek bit jepe..ne??-šala!!!!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

cure...iva,tea, ana i tina..sretan
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

evo to bi bilo to...aj pa-pawavewavewave




Post je objavljen 06.12.2007. u 20:43 sati.