Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Anju u bolnici posjetio sv.Nikola



Iako Anja prvi put nije doma kad dolazi sv. Nikola, sv. Nikola ju ni ove godine nije zaboravio. Anju je posjetio u bolnici i darivao joj brdo slatkiša, čizmicu i barbiku. Pošto je Anja ove godine očito bila dobra, tako je tata Tomislav išao po darove i u vrtić „Bijeli jelen“ i u CRZ Sloboštinu. Drago nam je da je nisu zaboravili iako je ovu jesen više provela po bolnicama nego u vrtiću i CRZ Sloboštini. Naravno da ni mamim i tatin sv.Nikola nije zaobišao Anju kao i bakin, dedin, tetin itd. Svi pokloni i darovi dočekat će je doma jer mali borac je zaslužio.
Što se tiče današnjeg Anjinog stanja ipak je malo bolje. Nije imala temperaturu i malo je ipak bolje volje. I dalje dobiva dvije doze intravenuznog antibiotika. Ujutro u 6h i navečer u 20h.
Što se tiče bilo kakvih prognoza, za sada doktori ne žele ništa govoriti i samo kažu da ćemo nešto više saznati kroz 3-4 dana, pa ćemo Vam i mi onda nešto više moći reći.
Eto, nadamo se da će konačno mali borac pobijediti i da iduću godinu što manje provede po bolnicama, jer na žalost svaki odlazak u bolnicu Anju jako puno unazadi.
U nadi u bolje sutra sve Vas lijepo pozdravljamo i zahvaljujemo se na silnoj podršci a Anja Vam iz bolnice šalje svima veliki cmok!



Post je objavljen 06.12.2007. u 20:45 sati.