Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zokinekronike

Marketing

Prokleta Azbuka

Eo javljam se sa blic vjestima iz još jednog života, burekoždera sa dvje noge.

Nema niš novo osim što sam dobio i drugu kulju pa već polako idem u pičku materinu, al da ne mislite da sam dobio zato što sam glup.

Profesorica, inače stari zatucani fosil, neznam šta joj bi pa se nekak opametila i vidim ja ona me škica neš tamo, i đubre krene prea meni a meni šverc u šapi. i šta sam mogo, ništ, pa sam to i napravio pravio se glup. otprilike ide ovako dijalog:

- Šta ti je to u ruci?
ja šutim
- Šta to imaš u ruci
ja velim - Pa papir

i ona očela da uzme, al kurac, ja nisam otvaro šaku, pa mi je uzela test, a jbg eo ti onda nosi se nek uzme i šverc koji sam duuuuugooo radio, pička joj materina.

Zašto profesore boli kurac jel se neko šverca il ne? Da sam ja profesor, pa ladno bi me bolio jaje što onaj čoban prepisuje iz enciklopedije.

a ovo sve ošlo u kurac, niko neče dat da se švercaš, tu i tamo neka stara čorava baba il neki deda mutavi, a ovo ostalo sve ošlo put Kosova. Pa pička mu materina đe je tu pravda. Pravda je ravna otrpilike truloj sisi mrtve buve koja leži na cedeu Lane i Luke pjevajuči prava ljubav nije potrošnja. Pa kurac moj ču sad proč s pet ak nebudem tu i tamo zavirio u neki šverc, knjigu, WC bilo šta. Jebo sliku svoju.

Post je objavljen 06.12.2007. u 18:55 sati.