Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Živa sam!

Eh, koliko toga se to izdogađalo u vrijeme koliko me nije bilo.....prvo - živa sam i zdrava i nisam zaboravila ni na vas niti na svoj blog nego jednostavno nemam otkuda svratiti, Alexu crkao net pa nisam ni tamo mogla...

Prošli petak sam izgubila novčanik. Svašta je bilo u njemu: osobna, x-ica, kartica od bankomata, PIN OD BANKOMATA, razne slike, iskaznica od Teena još davno napravljena ali meni draga, razne pizdarije, iskaznica od Autotransa za popust na dulje relacije, slike meni dragih ljudi, i još lijepe uspomene neke. Sve to nestalo u sekundi. Nepronađeno:( Izgubila sam ga u petak na ulasku u bus, vadila sam kartu i pretpostavljam da mi je novčanik ispao pri spremanju u torbu. Kad sam skužila sma izašla iz busa i išla potražit, pomogli mi i šole i neki ljudi ali uzalud. U meni ima dovoljno optimizma da vjerujem da će se već netko javiti da ga je našao. Bilo je i 60 kn unutra ali to mi je najmanje bitno. Da mi ga netko vrati netaknutog dala bi mu tih 60 kn. Ali eto....nisam tužna niti depresivna zbog toga, dogodilo se, ja sma kriva, preživjet ću, napraviti novu osobnu, x-icu i karticu i iskaznicu i eto...kupit novi novčanik - već sam snimila jedan:D Hehe:)

Prošli tjedan na faxu, likovni je bio, prozivala nas je. Ja sam se udubila ili sma nešto komentirala sa kolegicom i čujem prozvala je: "Nina! Ja ono ostanem...i pitam zbunjeno: Koja Nina?! To ne bi bilo čudno kada bi bilo 10 Nina na godini ali pošto sam ja JEDINA Nina onda je to bilo doista smiješno i plakala sam od smijeha, a smijale su se samnom i još neke koleginjice:D

Hvala vam od srca za divne komentare u vezi mog ocjenskog!:) Imam snimljeno pa se moooožda smilujem i stavim jedan filmić...moram dobro procijeniti da li ću staviti ili ne:) I koji ću staviti:)
Ocjensko iz likovnog imam 15.1. zajedno sa kolegicom Anom i baš se veselim tom predavanju.:)

Uskoro mi je rođendan, doći će mi Alex dan prije rođendana i ostaje skoro do Nove godine!!:)) JUpii!:) Baš se veselim tome:) Sva sam nekako već u tim blagdanima : prvo ta pjesma iz glazbenog, pa onbda svaki tjedan kupim neke lampice za okitit bor ili kuću, pa kupujem dragim ljudima poklončiće razne, evo jučer kupila cimericama svakoj tople i mekane čarape i šibu:) I to lijepo zamotala i jedva čekala jutro da odmotaju:) Ja sam dobila od njih isto šibe i čokoladne bonbone:) A danas sam došla doma i također me dočekao poklon od Sv.Nikole:) Baš me iznenadio:) I lijepo pisamce od Sv.Nikole koje ću spremiti i čuvati:)

BIla sam na praxi prošli tjedan, tj.pretprošli...to sam i napisala ja mislim....da, tjedan dana prije nego mi je bilo ocjensko je počela. BIlo je lijepo ali ništa novo nisam naučila, baš mi je nekako...čudno bilo....ne kao inače.

Sjetila sam se jedne anegdote što se dogodila dok sam još bila u srednoj pa ću je sad napisati da slučajno e zaboravim. :) 7.sat nam je bio slobodan pa smo D, M i ja iše malo do grada na kavu ali smo prvo išle kupit sendviče...i ja počela jesti svog, taman sam zagrizla, prolazimo kroz park kad se odjednom nešto sjurilo na mene s leđa i otelo mi sendvič! Galeb!! Ja ne znam kako je on namirisao taj sendvič i kako je uopće to izveo ali iza leđa mi je doletio i maznuo sendvič! To je bio smijeh!:)

Nisam dugo ništa niti slikala hm....morat ću pa da stavim slikice neke, nisam stavrno već dugo, ali tješim se da su sad praznici pa ću em biti doma, em će Alex donijet svoj komp pa ću normalnom brzinom i bez živciranja uploadati slike:)

A sada vas idem malo obići..........Pusa velika svima!!:))

Alexinjo, volim te ljubeko:) :*


Post je objavljen 06.12.2007. u 18:03 sati.