Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing

Zgrapno...

Prije dva dana zaustavio sam promet na Knežiji. Ne ne, nisam sudjelovao u mafijaškom obračunu već sam se želio parkirati u relativno neprometnoj ulici i naglo zarolao svojim 5 metara dugim autom prema parkingu u suprotnoj traci. Ne znam što se desilo, ili se rubnik malo primaknuo meni, ili sam pogrešno procjenio, ali umjesto da u kosom parking mjestu budem koso, ostao sam ravno - okomit na cestu.

To sve ne bi bio nikakav problem da se ize mene nije našla neka tetka od čovjeka, tetka koji je mogao proći svojom trakom bez problema, samo da me mrvicu zaobiđe, ali ne! Umjesto da prođe on stane i čeka, i stoji i čeka! Iza njega tri auta stoje i čekaju - da je tetka prošao, onda bi ona dva auta sa suprotnog traka prešla nakon tetke i ona tri auta iza tetke na tetkin trak i ne bi više niti jednog auta koji stoji zbog mene! Ovako je tu bilo pet živčanih automobila i još tetkin auto.

Čim sam vidio kako stvari stoje, ja sam, ne budi lijen, odmah krenuo ispravljati auto. Međutim, zbog tetke (nek mi tetke oproste!) nisam imao dovoljno manevarskog prostora i dvaput sam morao naprije nazad. Bilo je to dosta brzo izvedeno, ali meni se činilo kao vječnost. Kad sam napokon izašao iz automobila nešto mi je palo na pamet pa sam upitao prijatelja s kojim sam se vozio:

"Reci, ovo je bilo prilično nezgrapno parkiranje?"

"Da, bilo je!" - potvrdi mi frend. To sam samo čekao pa sam upitao:

"A da sam se kojim slučajem uspio uparkirati iz prve? Bi li to bilo ZGRAPNO prakiranje?!"


Bi li bilo? HA? Da čujem!?! :D


Ddadd :)

Post je objavljen 05.12.2007. u 23:59 sati.