Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zderacice

Marketing

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

PISMO MALE IVANE


Dragi sveti Nikola!!!!

Maloprije sam očistila svoju čizmicu roze boje. Mama je čistila ve ce pa sam joj ja ukrala onu bocu što na njoj piše Domestos (naučila sam čitat ove godine) i očistila s tim. Stavila sam čizmicu na prozor.
Mama je rekla da zaželim nešto i da ćeš mi ti to dat. Ali samo ako sam bila dobra cura. Pa sam ja ove godine bila dobra.
Jednom, kad sam išla u vrtić vidila sam kako jedan dečko krade jednoj djevojčici vodene bojice ( ili su bili flomasteri...), pa sam ja uzela jedan kamen i pogodila ga u glavu. On je pao i nešto crveno je plivalo oko njegove glave (sigurno mu iz usta izaša sokić od jagode što ga je popio). I tako je ta djevojčica bila sretna.
Jednom sam sto puta jela burek i Mia je došla da joj dam griz. Ja sam joj dala...griz!!!! Ali onda je došla Roglićka!!! Ona je tila 2 griza. Nisam znala šta ću... Ali sam se sjetila da moram biti pristojna curica pa sam joj dala... I ponosna sam na sebe!!!
Pa, pošto sam bila jako dobra, nemoj ti sad bit kenjac i stavit mi šibu u čizmicu..
želim da mi kupiš konja koji se puno, jako napuše i da viče: điha!! điha!!
Bit ću jako sretna...
Ali da nebi ispalo da mislim samo na sebe, donesi i mojim prijateljima darove..
Roglićki donesi nove vodene bojice. ( To je djevojčica kojoj je dečko htio ukrasti bojice, ali nisam tila izdavat jer je kažu nešto amonimno).
Mii donesi nove čarape jer kad se u vrtiću igramo "Curice u čarapicama" uvik vidim rupice na njezinim čarapicama. Žao mi ju je.
Bebićki i Dragani donesi bocu sokića od grožđa.
Buški i Mačiću donesi mali brodić od 50 metara da im je lakše doći u vrtić iz Brela.
Lelas i Pehar žele postati pjevači (što se vidi dole na slici) pa im daj lijepi glas i spasi nas da više ne kvarimo uši kad zapivaju u vrtiću pjesmicu " Dobar tek svima, velikima i malima!"
Svi su oni zaslužili to jer su nekad znali biti dobri prema meni..

I tako sam ja gledala svoju čizmicu. Bila je nekako čudna.. Prominila je boju. Sad je bila prljavo roze boje. Ali me nije samo to mučilo.. Nisam znala oće li moj konjić stat u nju. Pa sam odlučila uzeti tatine čizme u kojima okopava vrt. Pošto su bile jako puno prljave, opet sam uzela onu maminu bocu i očistila ih. I stavila je na prozor. Mučilo me još nešto.. Nisam znala oću li dobiti konjića ako mami ne vratim onu bocu. I vratila sam joj i rekla zašto sam je uzela, a ona se nešto smijala ( ne znam zašto, ponekad je čudna..)

Eto, dragi Nidžo, valjda sam bila jasna šta tražim od tebe...
Pozdravi mi prijatelja krampusa i reci mu da bude dobar, pa možda i on dobije konjića!!!

Voji te tvoja Inana!!



Image Hosted by ImageShack.us
tatina čizmica

Free Image Hosting at www.ImageShack.us LELAS I PEHAR




Post je objavljen 05.12.2007. u 21:00 sati.